A Volánbusz miért olyan sokkal kezdetlegesebb a MÁV-nál?
Figyelt kérdés
A vasúton a jegy megvétele teljesen elektronikus, elég a bankkártya és egy telefon. A kártyát el is lehet tárolni, nem is kell mindig beírni az adatokat. Nem kell kinyomtatni semmit, a jegyvizsgáló csak beolvassa a kódot és kész. Sőt, e-mailben mindig jön a jegy és a számla is. Ez egy fejlett és jól működő technológia a vasútnál. A Volánbusznál ehhez képest kész káosz van. Az elektronikus jegyüket vagy 3 külön helyen is meg lehet venni, de az egyiket nem lehet minden buszra, a másik csak nyomtatva érvényes, esetleg még folyamatos mobilnet is kell a bemutatásához. Egyszer lehet bemutatni, utána meg is semmisül. Ez valami borzalom.2021. júl. 25. 21:22
1/21 anonim válasza:
Annyi hátrány van, hogy kell mobilnet. Mobiljegy alkalmazásban el lehet menteni a kártyát és jó minden járatra, ráadásul helyijáratokra is lehet jegyet/bérletet venni benne. Nekem tökéletes opció, mivel sosincs nálam KP, szóval ha kell jegy, akkor ez a legegyszerűbb.
2/21 anonim válasza:
Semmilyen káosz nincs a volánbusznál,napi szinten használom, semmi sem igaz amit összehordtál róla...ha van mobilod oda mész ahova akarsz...
3/21 anonim válasza:
#1 vagyok. A sok pozitív tapasztalat után ebben a hónapban a bérletemet is telefonon vettem meg, ha gondolod majd leírom hónap végén, hogy volt-e bármiféle gond vele. :D
4/21 anonim válasza:
Mondjuk azt nem tudom miért "fejlett" a vasutnál haszált technológia (egyébként te szerintem a technikára gondoltál, a technológia mást jelent). A mai világban (bár tényleg jól működik egyébként) a legnagyobb jóindulattal is ez az alap szint, és közel sem fejlett.
5/21 A kérdező kommentje:
#2 : Ez esetben mond el kérlek, hogy a korábban vásárolt buszjegyeket melyik menüpontban tudom megnyitni a mobilos alkalmazásban. Valamint azt is mond el kérlek, hogy ez a szöveg miért szerepel jó pár járatnál a weboldalukon: "'W' - A járatra interneten keresztül menetjegy vásárlása nem lehetséges. Amennyiben ezzel a járattal szeretne utazni, kérjük menetjegyét az autóbuszon a vezetőnél szíveskedjen megváltani."
2021. júl. 25. 22:17
6/21 anonim válasza:
#1 és 3 vagyok, de: a Mobiljegy alkalmazásban bármelyik járatra lehet jegyet venni, mert a kilométert kell megadni. Az elhasznált jegyeidet a ,,Jegyeim” menüpont jobb felső sarkában található jegy ikonra kattintva érheted el. Ennyire egyszerű.
7/21 anonim válasza:
Te kevered az internetes és az applikációs jegyvásárlást,meg úgy nagyjából mindent,sosem gondoltam volna h ez ennyire kihívás lehet egyeseknek.
De ha nem érted legalább ne szidd indokolatlanul,az egész koronavírusbohóckodás talán egyetlen haszna az volt h végre nem kell tökölni a elavult jegyvásárlással.
Sose volt még ílyen egyszerű és kényelmes a buszjegyvásárlás,kényelmes ,gyors,kicsit olcsóbb is,és a buszsofőrök sem tudnak zsebre dolgozni...
8/21 A kérdező kommentje:
#6 : Azt sajnos nem írtad, hogy a Jegyeim menüpont alatt hol lehet megnézni, hogy mikor és melyik járaton utaztam. Ez nekem nagyon fontos lenne, kérlek írd le!
2021. júl. 26. 12:50
9/21 A kérdező kommentje:
#7 : Sosem gondoltam, hogy egyesek ahelyett, hogy tartalmas választ adnának, inkább írnak 6 sornyi bullshit-et.
2021. júl. 26. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!