Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Az utasok mit tehetnek ha egy...

Az utasok mit tehetnek ha egy buszsofőr direkt nem áll meg a megállókba?

Figyelt kérdés
Ma reggel a 9-es buszon történt az eset hogy a sofőr 2 megállót kihagyott. Mikor az utasok odamentek a sofőrhöz panaszkodni, még neki állt feljebb és elkezdett anyázni. Ilyenkor mit lehet tenni? Emiatt el is késtem az időpontom a fogászaton. Az ilyen kollégákat miért tartja meg a BKK?
2021. máj. 20. 09:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy BKV-járat volt vagy Arriva? Nem mindegy. Ezért szoktam én inkább a BKK-nak írni, bár szerencsére igazán tapló, erre érdemes sofőrt igen ritkán látok.
2021. máj. 20. 13:27
 12/13 anonim ***** válasza:
"Ezután a Mázsa téri megállóba állt meg, így 20 percet sétálhattunk visszafele." - Nem kellett volna sétálni. Visszafelé is megy busz, sőt azon a szakaszon villamos is.
2021. máj. 20. 13:54
 13/13 anonim ***** válasza:
33%
Semmit. A BKV legfeljebb akkor alkalmaz retorziót egy sofőrrel szemben, ha az túl jó fej az utasokkal. Ha kirúgnának valakit ilyen "apróság" miatt, nem találnának másik olyan balekot, aki ilyen nevetséges éhbérért betöltené a helyét.
2021. máj. 20. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!