Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért van ennyi beképzelt...

Miért van ennyi beképzelt ember a járműveken?

Figyelt kérdés

Ma is felszálltam a buszra, és az ülő emberek FELE a külső ülésen ült, miközben még állóhely is alig volt. Mégis mit gondolnak ezek magukról? Direkt figyeltem néhányukat. Az egyik idióta hátul a hármas helyet foglalta egymagában és a végállomásig utazott!

Az ilyeneket ne kéne, hogy az utazóközönség megfogja és a mozgó buszból kihajítsa?

2021. máj. 11. 08:27
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
97%

Tudod, a tapló viselkedésért illene.

A társas kapcsolatoknak számos íratlan szabálya van. Illemtannak hívták régebben, de nem ez a lényeg.

Az elnézést egy udvariassági forma. Lehet, tényleg valami apróság miatt kérsz elnézést. Kellemetlenséget okoztál másoknak.

De elnézést formát figyelemfelhívásként is szoktuk használ. Mi, akik jó neveltek vagyunk.

– Elnézést, megengedi, hogy leüljek?

– Kérem, legyen olyan kedves… szeretnék leülni!

– Bocsánat, szabad ez a hely?

Ezek neked miért esnek nehezedre?

Az ülésre tett táska lehet kényelmi szempont is. Nehéz, melegít stb.

Vagy szándékos távoltartás is. Vannak utasok, akik úgy merészkednek emberek közé, hogy koszosak, tetvesek, kolbász és/vagy bagószaguk van stb. Ez ellen jó védekezés lehet a fizikai akadály építése.

2021. máj. 12. 09:39
 32/44 A kérdező kommentje:

"Noha abban egyetértek a kérdezővel, hogy ez a jelenség meglehetősen irritáló"

Akkor végre erről is szó eshetne.

2021. máj. 12. 10:58
 33/44 A kérdező kommentje:

"Vannak utasok, akik úgy merészkednek emberek közé, hogy koszosak, tetvesek, kolbász és/vagy bagószaguk van stb. Ez ellen jó védekezés lehet a fizikai akadály építése."

Nem értem mitől véd meg. Ha a külső ülésen ül valaki simán megállhatnak mellette emberek. Biztos a péniszét szeretné a másiknak szagolgatni.

"Az ülésre tett táska lehet kényelmi szempont is. Nehéz, melegít stb."

Lehet. Meg a szemközti ülésre feltett láb is lehet kényelmi szempont.

2021. máj. 12. 11:01
 34/44 anonim ***** válasza:
97%
Kérdés törölhető. Nem valódi kérdés, a kérdező nem kíváncsi a válaszokra, legfeljebb csak megerősítést vár. Tőlem nem kap.
2021. máj. 12. 11:07
 35/44 A kérdező kommentje:

"Nem valódi kérdés, a kérdező nem kíváncsi a válaszokra, legfeljebb csak megerősítést vár."

Dehogynem valódi kérdés, csak te nem tudod értelmezni. Így szól:

"Miért van ennyi beképzelt ember a járműveken?"

Megértem, hogy csak úgy lehet rá válaszolni, ha elfogadod a kérdésben szereplő állítást, de ez minden "miért"-tel kezdődő kérdésnél így van.

2021. máj. 12. 11:17
 36/44 anonim ***** válasza:
96%
Hát ez az! Ha nem fogadjuk el tényként, amit írsz, az neked derogál.
2021. máj. 12. 11:29
 37/44 A kérdező kommentje:

Persze, hogy derogál, mert nem kapok normális választ a kérdésemre.

Ha megkérdezném, hogy miért forog a Föld, akkor is nekem esnétek, hogy nem is forog a Föld?

2021. máj. 12. 11:54
 38/44 anonim ***** válasza:
96%

„Ma is felszálltam a buszra, és az ülő emberek FELE a külső ülésen ült, miközben még állóhely is alig volt.” - ez állítás, nem kérdés.

„Mégis mit gondolnak ezek magukról?” - nem tudjuk. Nem szeretnek az ablak mellett ülni? Ki tudja?

„Direkt figyeltem néhányukat.” - ez sem kérdés

„Az egyik idióta hátul a hármas helyet foglalta egymagában és a végállomásig utazott!” - Na, szóval képzett elmegyógyász vagy! Jó tudni.

„Az ilyeneket ne kéne, hogy az utazóközönség megfogja és a mozgó buszból kihajítsa?”

Nos, te gyilkosságot, gyilkossági kísérletet tartasz méltányosnak amiatt, mert nem a te elképzelésed szerint utaznak az emberek.

Ha neked jogod van véleményt formálni, akkor nekem is:

Aberrált, antiszociális, felfuvalkodott, öntelt és önző vagy, aki még súlyos bűncselekmény elkövetésétől riadna vissza.

2021. máj. 12. 12:01
 39/44 A kérdező kommentje:
Az tény, hogy antiszociális vagyok, ha ti képviselitek a szocialitást.
2021. máj. 12. 12:34
 40/44 anonim ***** válasza:
84%
Nem, szerintem troll vagy, legalábbis ez még a jobbik verzió, mert ha mindazt amit leírsz komolyan gondolod akkor más bajok is vannak. :D
2021. máj. 12. 15:47
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!