Miért van ennyi beképzelt ember a járműveken?
Ma is felszálltam a buszra, és az ülő emberek FELE a külső ülésen ült, miközben még állóhely is alig volt. Mégis mit gondolnak ezek magukról? Direkt figyeltem néhányukat. Az egyik idióta hátul a hármas helyet foglalta egymagában és a végállomásig utazott!
Az ilyeneket ne kéne, hogy az utazóközönség megfogja és a mozgó buszból kihajítsa?
De folytathatnánk ott, amikor metrón a hat ember számára kialakított ülőhelyre maximum öten ülnek le egyenletesen elosztva a helyet, hogy egy hatodik véletlenül se férjen be. És nemcsak télen, amikor nagykabátban vannak az emberek.
Vagy amikor a metróból feljőve rohannak a mozgólépcsőhöz, hogy elöl legyenek, aztán amint rálépnek, meg is állnak, de nem jobb oldalra húzódva, hanem össze-vissza, nehogy el tudjon menni mellettük valaki, aki TÉNYLEG siet.
Vagy amikor felszállnak bármelyik járműre, azonnal megállnak, és nem érdekli őket, hogy a mögöttük jövők is fel szeretnének szállni. Pedig a jármű belsejében még bőven van hely.
"Aki azt mondja, nem látja ott a táskám? attól udvariasan megkérdeznéd"
Hát jó, akkor légy udvarias bunkókkal, de nem hinném, hogy ettől leszokik a bunkóságról. Ellenben ha ráülök a táskájára és összetörik benne a laptop, akkor talán.
Nos, mellém többször ült már le rendkívül ápolatlan utastárs akkor, amikor az ablaknál ültem.
Tetszik vagy sem, én ezèrt ülök a folyosó felőli ülésen - és ha látom,hallom a szándékot, szó és fintor nélkül beengedem azt, aki az ablakhoz akar ülni. De beépíteni magamat mindenféle büdös-retkes figura által bocs, de nem fogom hagyni.
Mert mondjuk marha kellemes bepréselődni az ablak és a kívülre leülő esetleg koszos cs.ves közé.
Nem ülök belülre, elsősorban pont emiatt.
"Vagy amikor felszállnak bármelyik járműre, azonnal megállnak, és nem érdekli őket, hogy a mögöttük jövők is fel szeretnének szállni. Pedig a jármű belsejében még bőven van hely."
Ez valóban megfigyelhető jelenség. A tipikus "jajnemtudokmajdleszállniabuszközepébőlinkábbazajtóbaállokstartrakészenésazúgyjólesz"-szindróma. Vicces valóban. De ez is csak Bunkópesten van. 😃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!