Miért van ennyi beképzelt ember a járműveken?
Ma is felszálltam a buszra, és az ülő emberek FELE a külső ülésen ült, miközben még állóhely is alig volt. Mégis mit gondolnak ezek magukról? Direkt figyeltem néhányukat. Az egyik idióta hátul a hármas helyet foglalta egymagában és a végállomásig utazott!
Az ilyeneket ne kéne, hogy az utazóközönség megfogja és a mozgó buszból kihajítsa?
Aki nagyon le akar ülni, az le fog, én így gondolom.
Aki meg 3-as ülésen ült, amellé is le lehet ülni simán. De a mostani covid-helyzetben más lett a közlekedési kultúra is.
Így van, én is le szoktam ülni. Bekászálódok valahogy a másik lábai közt, majd leszállásnál kikászálódok valahogy a lábai közt.
Természetesen egyik alkalommal se kérek elnézést, azért meg szeretném tartani a méltóságomat.
Teljesen igaza van a kérdezőnek.
Sőt, a másik ülésre rá szokták tenni a táskájukat, hogy még kevésbé akarj oda bekéredzkedni. És ha helyet kérsz, mondhassa, hogy "Nem látja, hogy ott a táskám?"
És ennek semmi köze a covidhoz, előtte is ugyanígy viselkedtek az emberek!
Van szád, nem? "Elnézést, szabad a hely?"
Nekem eddig egyszer sem mondtak erre "Nem"-et.
"Nyilván az eddigi válaszolók is csak azért beszéltek hülyeségeket, mert magukra ismertek."
Mire is gondolsz, kérdező?
Mert neked szubmisszív hajlamaid vannak.
Ilyen esetben kizárólag ő köteles elnézést kérni, amiért akadályozza mások leülését.
Ez hetesnek ment.
Arra gondolok, hogy ők is mindig a külső helyet foglalják, amikor felszállnak a buszra (remélem minél ritkábban tesznek ilyet).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!