BKV büntetés szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
2020 októberében megbüntettek. Volt jegyem aznap reggel vettem , lyukasztottam de elhagytam. Szerintetek most mit csináljak befizessem vagy írjak a BKKnak?2021. ápr. 14. 00:32
1/9 anonim válasza:
Fizesd be, ezzel nem tudsz már mit kezdeni.
2/9 anonim válasza:
Inkább szerezz egy kitöltetlen bérletet, ami a pótdíjazás napján érvényes volt és arra hivatkozva méltányosságból kérd a pótdíj elengedését. A Volánbusz és a Máv rendszerében még mindig manuális bérletek vannak, sőt, az egyiknél egy rendszerhiba miatt visszadátumozott bérlet is váltható, de erről nem árulok el többet, mert még feljelentenek (szegény kissrác se csinált semmi rosszat az 50 Ft-os bérlettel, nem törte fel a rendszert és írta át az adatbázisban az árat, ami valóban bűncselekmény lett volna, ő a böngészője egy legális funkcióját használta csak és amit én ismerek hibához is elég ez, nem törtem fel semmit).
3/9 anonim válasza:
"lyukasztottam de elhagytam."
Akkor gyakorlatilag nem volt. Ha erre hivatkozva bárhogyis ki lehetne magyarázni, mindenki bliccelne.
"de erről nem árulok el többet, mert még feljelentenek"
Nem ismersz te semmilyen kiskaput, csak okosnak akarsz tűnni. Ha nem akarod elárulni, minek hoztad fel egyáltalán? Gondolom ettől hogy kamuzol ide valamit most nagy hackernek érzed magad, elég ovis szint.
4/9 anonim válasza:
Egyébként miért most merült fel a kérdés? Fél évig nem kerestek ,utólag büntettek meg most, vagy mi?
5/9 anonim válasza:
szerintem fizess. aznap vettem, elhagytam szöveg nem fogja meghatni őket.
6/9 anonim válasza:
Kérdező, ez jogilag teljesen tiszta helyzet, nincs értelme húzni az ügyet, mert a fizetendő összeg csak nőni fog különböző eljàrási díjakkal. Ma màr nem kockàs füzetben vezetik a pótdíjtartozàsokat, amit aztán részegen elhagynak néha az Akácfa presszóban, úgyhogy kár az elévülésre játszani.
7/9 anonim válasza:
Már így is sokáig halogattad, mert ez már 32500 lesz minimum. De ha továbbhalogatod még több lesz. És nem fog elévülni meg ilyenek, hanem kamatostul be fogják hajtani.
8/9 anonim válasza:
Ahhoz tehetség kell, hogy pár perc alatt elhagyod a frissen érvényesített jegyet, fizesd be a tanulópénzt.
9/9 anonim válasza:
hol tartunk kérdező? kaptál már felszólítást
Szerintem ez már k. drága lesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!