Megbüntettek? Hol hogyam mikor miért? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ma kaptam egy levelet egy ügyvédtől, bahajtó levél... arról ír hogy pesten megszegtem a közlekedés feltételét, gondolom bérlet, és 8 napon belül 32000 ft kell fizetnem vagy bahajtók jönnek... az a gondom hogy engem nem büntettek meg... volt egy olyan hogy elveszett a pénztárcám. majd egy héttel később visszakaptam mindent irattal mindennel... voltam vele redőrségen annyit mondtak hogy ha meglesz eljuttatják hozzám.furcsáltam hogy nem adtak semmi papírt mert ilyenkor azért szoktak adni... majd (gondolom) valaki utazott és nem vezze észre a bérletet és gondolt eggyet odaadta nekik és így büntettek meg. na most megvan még az az hónapi bérletem. de mivel nincs papírom a pénztárcás ügyről igy azt nem tudom bizonyítani... ilyenkor mi a teendő fellebezés vagy valami, vagy ki kell fizetni??? mivan ha nem fizetem ki mert nem én szegtem meg... ?2014. jan. 2. 14:46
1/3 anonim válasza:
amit leírtál, érthető, de nemfogják tolerálni.
sajnos nem tudsz igazolni semmit, utólag lehetetlen. Fájni fog, de inkább fizess. sok álmatlan éjszakától kíméled meg magad.
fizesd be, ne kommentáld, mert még abból is gond lehet. megtanulod, mint én is, hogy mindenről kell papír, igazolás, akármilyen dokumentum.
ez most egy tandíj, ami életre szól.
2/3 A kérdező kommentje:
1 bocs de a tandíjam 115 ezer amit 31. ig kell befizetnem. az ahonapi bérletem meg van... írtam az irodának is hogy most mi hogy van... retmészetesen fizetek mert engem még becsületre neveltek... de gyalázat hgoy valaki az én személyimmel bármit megtehet mikor ott a képem az aláírásom...és ez nem fair.... ha ma küldték ki nem ajánlottba és 8 munka napom van akkor 10. ig tudok... meg hogy tudnák 32 összeszedni mert a suli pénzhez biztos nem fogok hozzányulni
2014. jan. 2. 15:19
3/3 A kérdező kommentje:
már mint 10 11. én fizethetem még...
2014. jan. 2. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!