Megbüntetett az ellenőr mit csináljak?
Figyelt kérdés
Megbüntetett az ellenőr mert lejárt a diákom ez a régi sulis, és nincs ideiglenesem mert még nem adtak mert kell hozzá NEK azonosító szóval azt hazudtam hogy otthonhagytam. Azt mondta ha bemutatom(nem emlékszem már hol mondta)De Debrecen buszvégen voltam és kb aztmondta innen 150méterre valahol. Szóval ha csináltatok gyorsan és bemutatom az ideiglenest akkor nem muszáj befizetni? Vagy már nem lesz jó mert nézik a dátumot hogy büntetés után lett csináltatva az ideiglenes diák? Meg hova kell menni? Aki tudja az segítsen pls.2015. nov. 11. 15:16
1/2 anonim válasza:
Ha utólag kérsz igazolást a diákigénylésről, az már nem fogja igazolni azt, hogy a büntetés pillanatában volt diákigazolványod. Persze próbálkozni szabad, nem kockáztatsz semmit. A címet a dkv.hu oldalról vadászhatod le, vagy az ott illetékes regionális közlekedési központ oldaláról.
2/2 anonim válasza:
ilyen nincs. az ideiglenes diák kiadási ideje nem oszt nem szoroz. a diák kedvezményt nem azért kapod, mert van diákod, hanem azért, mert azzal igazolod, hogy aktív tanulói jogviszonyod van. márpedig ez eddig is fennállt, tehát diákként jogosan utaztál, csak abban a pillanatban nem volt nálad, amivel igazold az aktív jogviszonyt.
szóval kérj nyugodtan, aztán meg vidd be. egyébként megúszni ingyen nem fogod, mert egy bizonyos kezelési/eljárási költséget ígyis fizetned kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!