Ha buszon megbüntetnek és a helyszínen kifizetem a bírságot, akkor az ellenőr csak nyugtát ad? Nem kell elkérnie a személyes adataimat vagy egyébb papírt adnia, hogy megbüntetett?
Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 17:08
1/2 anonim válasza:
még sosem büntettek meg, de feltehetően ők nem kezelhetnek pénzt, tehát csak csekket kapsz ... akkor viszont fel kell venniük az adataidat
2/2 anonim válasza:
helyszini birságot adhat de csak is csekken illetve ha rendőrt hív mert nem adod oda a személyit a rendpr igazoltathat, de ha mondod neki hogy az adataidat nem adhatja ki akkor nem adhatja ki... állítólag valaki már uszta meg így... meg nyugtát hogy ad? készpénzfizetési száma? írd le pontosan hogy mi volt engem 5 hónapja kaptak el nem fizettem be és multhéten küldték a papírt 32 ről vagy behajtó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!