Budapesten melyik a legkedveltebb busz, villamos, illetve troli tipus?
Figyelt kérdés
Ki melyiket szereti a legjobban illetve melyik a legnépszerűbb? Melyiket hasznalja az átlag utas legszívesebben?2021. márc. 20. 18:01
11/13 anonim válasza:
Én úgy általánosságban az összeset szeretem a maga módján, de ha kedvencet kéne választani minden kategóriából, akkor:
Busz: Ikarus 280
Villamos: Tatra T5C5
Troli: Ikarus 280 GVM
Metró: 81-717.2 (természetesen a régi. szomorú és egyben dühítő, hogy egy darab sem maradt meg)
Az átlag utasok szerintem a Mercedes Conectot, Citarot és a MAN Lion's Cityt szeretik a legjobban.
12/13 anonim válasza:
De Conectot csak akkor, ha tükörsima az út, máskülönben ahány darabja van, annyi irányba mozognak.
Legjobb buszok (újak) a Citaro és a Lion’s City.
13/13 anonim válasza:
Nekem villamosból a CSMG a kedvencem, Tatra a második,
troliból az Ikarus 280T,
buszból is az Ikarus 280 a kedvenc, de szeretem a többi Ikarust is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!