Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Remot csörgővel kompatibilis...

Remot csörgővel kompatibilis vezérlőkocsi létezik?

Figyelt kérdés
Csörgős ingavonatot láttam már sokat, főleg a Lajosmizsei vonalon, viszont Hörgőt vezérlőkocsiból irányítva nem láttam még. Van olyan vezérlőkocsi, ami kompatibilis a remotokkal?

2020. nov. 25. 10:13
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
Nem vagyok szakember, de szerintem biztosan készült vagy most készül hozzá vezérlőkocsi, mert anélkül nagyon korlátozott a használhatósága. Érdeklődj valami vasutas helyen, fészbuk, fórumok, stb.
2020. nov. 25. 10:22
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

nincs hozzá.

most lusta vagyok előásni a könyvet, de szerintem a halbi vezérlőkkel sem tud kommunikálni, mert uws sincs rajtuk.

2020. nov. 25. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
A járműsorozat nincs felszerelve távvezérlési rendszerrel, így sem vezérlőkocsival sem más vontatójárművel (azonos sorozatúval sem) együttműködni nem tud.
2020. nov. 25. 12:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. nov. 25. 12:45
 5/7 anonim ***** válasza:
35%
uws = zws
2020. nov. 25. 13:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljeskörűen, de tud kommunikálni a 800 sor halbi vezérlővel. A halbin ZWS van! (ezért is tudja vezérelni a Traxxot, nem csak a cirmos szilit.)
2020. nov. 25. 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Remotorizáció esetében nem volt ez már szmepont, aztán a sors úgy hozta, hogy most mégis jó lenne.
2020. nov. 26. 05:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!