Megéri még mozdony/vonatvezetőnek menni?
Figyelt kérdés
A technológia miatt kérdezem,hogy nem e lesznek önvezető mozdonyok,vonatok.2020. aug. 28. 15:43
11/18 anonim válasza:
Megjegyzem, elég sokat is kell tanulni hozzá, hogy valaki mozdoynra kerülhessen, igaz cserébe tényleg jók a fizetések.
12/18 anonim válasza:
Régi mondás, de ma is igaz: A vasút nem kalács, de kenyér.
Ha valahol nincs szükség valakinek a munkájára, akkor segítenek neki abban, hogy cégen belül új munkakört vagy telepállomást találjon.
13/18 anonim válasza:
12-es... már nem!
gondolkodás nélkül rúgnak bele abba aki már nem kell!
14/18 anonim válasza:
Szerintem simán. Ha meg már majd nem éri meg, akkor majd megint kitanulsz egy új szakmát. Átképzed, továbbképzed magad. Lehet lenni amúgy még mondjuk buszosnak, kamionosnak, taxisnak, postásnak, jégkrémeskocsisnak, tejeskocsi is szokott jönni, meg létezik ebből a fajtából most már asszem "büfékocsi" is, ami házhoz megy a munkahelyhez, és annak is megvan a saját zenéje; meg még lehet lenni ilyen pl valaki rendel egy webes áruházból egy könyvet, egy játékot, egy telefont, egy bármit, és akkor te kiviszed neki, aláíratod hogy átvette, ő kifizeti a pénzt, és akkor kész van. Meg pl lehet még ilyen kajafutárnak is lenni pl sulikba, vagy pizzériából házhoz.
15/18 anonim válasza:
*vagy mondjuk ilyen naaagy cégekhez beszállítónak pl, gyümik,vagy alkatrészek valamihez. pl; vagy áruházakba. Vagy áruházaknak a futárszolgálatába pl. stb
16/18 anonim válasza:
13-as! Jelenleg munkarerőhiány van. Így furcsa lenne, ha csak úgy kirúgnák az embereket, legalábbis a MÁV-nál (fegyelmit kivéve), a GYSEV az más tészta, onnan könnyebben rúgnak ki embereket.
17/18 anonim válasza:
nem azt mondtam, hogy kirúgnak
azt mondtam bele rúgnak
és ha valaki ezt nem bírja akkor odébbáll... én 20 évig bírtam. köszi elég volt :D
18/18 anonim válasza:
A kérdés kb. olyan, mintha azt kérdezné valami, hogy az elektromos autók terjedése miatt érdemes-e még benzinkutakat építeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!