Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Blicceltek vagy bérlettel jártok?

Blicceltek vagy bérlettel jártok?

Figyelt kérdés
Egyetemen több csoporttársamtól is hallottam, hogy hamisítják a bérletüket vagy hogy szimplán nincs nekik évek óta. Hogy meritek ezt csinálni? Nem féltek hogy lebuktok? Hogy metróztok? Ott mindig van ellenőr. Mit csináltok ha felszáll a buszra? V villamosra?
2020. aug. 27. 00:19
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Gyűjtőjeggyel.
2020. aug. 30. 09:36
 32/41 anonim ***** válasza:
Tehát nekem szolidaritási alapon kell kifizetnem, hogy a Káposztásmegyerieknek a kapujukig közlekedjen a metró, míg Budapest egyes részein 10 km-es sugarú körben egyetlen metró sincs és a meglévő tömegközlekedés is sokkal rosszabb, mint most Káposztásmegyeren?
2020. aug. 30. 11:41
 33/41 anonim ***** válasza:

Ha életképtelen vagy, akkor ez van.

Én lehúztam 10+ évet koliban meg albérletben.

Kitapasztaltammezt a tömegközlekedés dolgot.

Aztán vettem egy lakást az akkor már rég épülő 4-es metró mellett. Voila, 2 év múlva a "kapiban" volt a metró.

Vehettem volna soroksáron is, de minek? Ha tömegközlekedés fontos akkor nem költözök oda, ahol szar. Meg ott sokan vannak tesók is...

2020. aug. 30. 21:35
 34/41 anonim ***** válasza:
De ennek már megint mi köze bármihez is?
2020. aug. 30. 21:39
 35/41 anonim ***** válasza:
Az a köze hogy bliccelés és szánalmas önigazolási vergődés helyett miért nem költözöl oda, ahol a kényes pitsádnak megfelel a tömegközlekedés.
2020. aug. 30. 21:59
 36/41 anonim ***** válasza:
Mert attól nem lesz kevésbé igazam, hogy elköltözöm. De hoztam másik példát is, amire egyáltalán nem is reagáltál. Nem csak egyes kerülteket diszkriminálnak, hanem a biciklisekkel is megfizettetik a havi 20 000 forintot, akkor is ha nem is járnak tömegközlekedéssel. Erre mit fogsz mondani? Hogy a szánalmas vergődésük helyett szálljanak buszra és ne biciklizzenek?
2020. aug. 30. 22:03
 37/41 anonim ***** válasza:
reménytelen vagy ember. én is "biciklis" vagyok, mivel nem átlagfizetésem van, én 200 ezret fizetek akkor havonta a BKV-ra! Kifizettem helyetted na. Most már vehetsz jegyet nyugodtan.
2020. aug. 30. 22:15
 38/41 anonim ***** válasza:
Szerintem te vagy reménytelen, hogy megértsed mit írok.
2020. aug. 31. 12:09
 39/41 anonim ***** válasza:

Nem, még kindig nem fogod fel, hogy van egy szolgáltatás amiért fizetned kell. A te döntésed, hogy igénybeveszed-e.

Ha nem tetszik ne szállj fel. Ennyi.

2020. aug. 31. 13:24
 40/41 anonim ***** válasza:
3 oldalon keresztül leírtam, hogy fizetek érte, még akkor is ha nem használom.
2020. aug. 31. 13:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!