Miért nem hordanak maszkot az utasok a vonaton?
Valamelyik nap utaztam Debrecenből Püspökladányba és az egész kocsiban senk8n nem volt maszk csak rajtam, meg a kalauzon. Mondom ezt úgy, hogy maszkellenes vagyok és nem hiszek a koronavírusban, egy kilalálmány, hogy válságot akart a fidesz. De, ha már kötelező az a vacak ruhadarab az arcunk elé rakni, akkor tartsuk már be a szabályt.
Van egy kalauzhaverom, a multkor Szolnokra mentem vele és mondtam, hogy az utasok 90 % -án nincs maszk. Erre a kalauzhaverom azt mondta, hogy látja, de ő nem szól, mert a hangosbemondó kiabálja, az embereknek van fülük az ajtókra ki van írva, látható, ha ennek ellenére nem veszi fel, akkor ne vegye. Én csak akkor nem veszem fel, ha haver kalauz van, mert akkor mondja, hogy nekem nem kell felvenni, ugyanis a vasutasok se veszik fel, de amikor nem haver van, mindig felveszem. Azt pedig kétlem, hogy az egész vagon utas a kalauz haverja legyen.
Debrecenben van egy villamosvezető, az csúcsforgalomban is csak az első ajtót nyitja ki és azt szokta mutatni akin nincs maszk, hogy maszk, jegy, bérlet...
Fenti kérdésem adott.
#28! Nyugi én jobban tudom nálad, hogy belel lehet, veled ellentétben nekem az életem része lassan húsz éve. Pontosan tudom az idegkárosító, érkárosító hatását, hogy tönkreteszi a vesét, a végtagokat, a szemet.
De a tüdőt nem, és ez az, ahol elakad a meséd, sok mindent okoz a diabétesz, te tüdőgyulladás miatti halált, azt nem okoz, ha valaki cukorbeteg, és elkapja a koronavírust, és meghal, akkor a halálának az okozója a vírus lesz, nem az ideg vagy érkárosodás.
#29! Neked nincs ott semmi magas labda neked nincsen, csak játszod az agyad. Bárki számára érthető, és mindeni úgy gondolja, hogy az aki eddig tünetmentes volt a krónikus betegsége miatt majd meghal miután elkapta a koronát, az nem a krónikus betegségébe hal bele. Szerinted meg nem lehet tudni, pedig lehet, az én példám is bizonyítja, aki cukorbeteg és vírusfertőzött lesz, az ha tüdőgyulladásban hal meg, akkor a halálának oka, akárhogy nem tetszik ez neked a koronavírus lesz.
Kezdem megérteni a műtőssrácot, hogy föladta veled, te csak egy ilyen vírustagadó konteósnak tűnsz, aki be akarja adni, hogy mennyire egy súlytalan valami ez a vírus, ami talán a korunk legnagyobb csapása úgy az egészségünkre akár a gazdaságunkra.
Nem tudod, hogy miben, milyen körülmények között haltak meg azok, akik bekerültek a statisztikába. Annyit tudsz, hogy cukorbeteg volt, mellette koronavírusos is, és meghalt. Egy szóval sem írják sehol, hogy tüdőgyulladása lett volna, ahogy azt sem, hogy eddig nem lett volna semmilyen cukorbetegségből eredeztethető tünete. Szóval egyáltalán nem lehetsz benne biztos, hogy a koronavírus miatt halt meg, és nem a cukorbetegség miatt.
Az, hogy ez egy súlytalan vírus, tény. Nem én akarom ezt beadni, hanem a média akarja beadni az ellenkezőjét.
Ha a HVG-t linkelem annak elhiszed?
a forrás pedig a facebook, az elhunyt illető oldala.
Csak azért linkeltem, hogy tanulj az esetből ,neked sem késő még, hogy észhez térj, közben én is látom, hogy két regről pontozol, csak nem értem miért.
Te nem hiszel a koronavírusban, de a vírus hisz benned is.
Ha akarom, én is kiírok egy ugyanilyet a Facebookra, aztán elküldöm egy-két propagandaoldalnak. Amúgy az emberi pszichológiával is ellentétes az ilyesmi. Az ember nem szereti elismerni, ha téved (lásd te és a többi kényszeres rettegő), pláne nem írja ki Facebookra.
Szalmabábozni viszont annál jobban szeretsz, mert sem azt nem tagadtam, hogy itt van a vírus, sem azt, hogy emberek halnak bele. A vírus jelentősége és az áldozatok száma az, ami nagyon durván el van túlozva.
Az pedig szintén te vagy, akit nem érdekelnek a tények, ezt már itt is és más kérdéseknél is bizonyítottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!