Miért nem hordanak maszkot az utasok a vonaton?
Valamelyik nap utaztam Debrecenből Püspökladányba és az egész kocsiban senk8n nem volt maszk csak rajtam, meg a kalauzon. Mondom ezt úgy, hogy maszkellenes vagyok és nem hiszek a koronavírusban, egy kilalálmány, hogy válságot akart a fidesz. De, ha már kötelező az a vacak ruhadarab az arcunk elé rakni, akkor tartsuk már be a szabályt.
Van egy kalauzhaverom, a multkor Szolnokra mentem vele és mondtam, hogy az utasok 90 % -án nincs maszk. Erre a kalauzhaverom azt mondta, hogy látja, de ő nem szól, mert a hangosbemondó kiabálja, az embereknek van fülük az ajtókra ki van írva, látható, ha ennek ellenére nem veszi fel, akkor ne vegye. Én csak akkor nem veszem fel, ha haver kalauz van, mert akkor mondja, hogy nekem nem kell felvenni, ugyanis a vasutasok se veszik fel, de amikor nem haver van, mindig felveszem. Azt pedig kétlem, hogy az egész vagon utas a kalauz haverja legyen.
Debrecenben van egy villamosvezető, az csúcsforgalomban is csak az első ajtót nyitja ki és azt szokta mutatni akin nincs maszk, hogy maszk, jegy, bérlet...
Fenti kérdésem adott.
én nem viseltem múltkor mert egyedül voltam a kocsiban és bepárásodott a szemüvegem.....
hát kövezzetek meg.
#16! Te tényleg nem érted, hogy mit írt neked a műtős válaszoló vagy szórakozol? 🤣🤣🤣
A legjobb, hogy logikusan levezeted, hogy a krónikus betegek halálát miért okozta a vírus, és nem jössz rá, hogy éppen igazat adsz neki! 🤣🤣🤣 ugyanis ha a krónikus betegség még tünetet sem okoz nem az a halál oka, mert az olyan enyhe, hanem a vírusfertőzés.
ilyenekre írtam, az előbb, hogy végtelenül buta kisebbség.
én krónikus beteg vagyok, cukorbeteg, ha belehalok a koronába az a vírus miatt lesz, mert a cukorbajnak semmi köze a légzőrendszerhez.
21-es vok... tudtam hogy le fogtok pontozni, de nem érdekel, sok csoportbvan az elején vagyok :D
komolyan kérdem ha egy vasúti kocsiban ahol minden ablak nyitva van és csak egyedül vagy mi kockázatot jelentek masz. nélkül?
kifejtős kérédseket várok!
ls eget kepontozni ezt is! :D
"én krónikus beteg vagyok, cukorbeteg, ha belehalok a koronába az a vírus miatt lesz, mert a cukorbajnak semmi köze a légzőrendszerhez."
Nem fogsz belehalni, pont azért, mert a cukorbajnak semmi köze a légzőrendszerhez.
#25! Akkor miért van a meghalt koronás betegek között annyi magas vérnyomásos meg cukorbeteg? 🤔🤔
Az álláspontot a következő
aki meghal a vírusban az valójában a krónikus betegségében hal meg, ennek ellenére rengetegen olyanok is meghalnak, akiknek a krónikus betegsége nem halálos, magasvérnoymás, cukorbaj jól kezelhető 40-50 évet le lehet élni vele. Aki meghal pedig olyan krónikus betegsége van, ami amúgy messze nem halálos, az akkor egyértelműen a vírusba hal bele nem a meglévő betegségébe. Ez bizonyítja a koronavírus veszélyességét, hogy sokan meghalnak benne, akiknek a betegségének semmi köze a légzőrendszerhez.
Ne a koronán veszekedjetek,nem értitek hogy jönnek megint a migráncsok?
Valami mindig lesz amire lehet mit fogni és úgy irányítani az embereket hogy másoknak jó legyen. A félelem nagy hatalom. /Nem fideszre gondolok hiszen a korona globális szinten megy./ de természetesen mindenki ki használja ahogy tudja a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!