Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Felétek is kevesebben hordanak...

Felétek is kevesebben hordanak már maszkot?

Figyelt kérdés
Nálunk most már alig valakin van az utcán. Pedig ha bárhová bemegy az ember, vagy felszáll a tömegközlekedésre, akkor kötelező...

2020. máj. 17. 13:30
A kérdező szavazást indított:
Eddig is alig valaki viselt a környéken maszkot, ez most is így van
Kevesebben viselnek felénk maszkot, mint pár hete
Ugyanannyian viselnek felénk maszkot, mint pár hete
Többen viselnek felénk maszkot, mint pár hete
Eddig is szinte mindenki viselt a környéken maszkot, ez most is így van
33 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sokan panaszkodnak, akik állandóan hordják pl bolti dolgozók, hogy nem kapnak levegőt, folyik az orruk, azt a párás levegőt kell visszaszívni, alapból többet árt mint használ az indokolatlan használata. A maszkot zsebrevágod és ahol kell ott felveszed, ennyi. Amúgy a kezdeti időszakban nálunk a legtöbben hordták, igaz sokat keresztbe hosszába vették fel, meg voltak érdekes megoldások, most már inkább csak a bolt bejáratánál veszik felmert kötelező és kiérve első dolguk levenni. Én is így vagyok
2020. máj. 17. 13:45
 2/3 anonim ***** válasza:
94%
Felénk eddig is csak ott vették fel a legtöbben, ahol "kötelező" volt, mások még ott sem. Én is csak közvetlenül azelőtt veszem fel, hogy belefutok egy ilyen baromságba, és azonnal tépem is le, ahogy túl vagyok rajta.
2020. máj. 17. 14:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez van Erdélyben. Az utcán senki nem hordja, de ott van náluk persze, mielőtt belépnének az üzletbe meg felrakják.
2020. máj. 17. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!