Van olyan dízelmozdony Magyarországon, ami tudna 88 mérföld/órával menni?
88 mérföld/óra = kb 142 km/h.
Tegyük fel jön a doki, meg kell tolni a DeLoreant és csak magyar dízelmozdonyt használhat hozzá és nem használhat semmilyen speciális üzemanyagot, csak azt amit a MÁV beletöltött, (ha ez a kikötés nem lenne, akkor a bz 300-al menne 🤣 )
Nem találtam olyan dízelt, aminek az engedélyezett sebessége 100km/h felett lenne, de biztos van valamennyi tartalék.
Villanyt azért nem mondtam, mert azt könnyű találni, elég beszaladjon a Keletibe egy Flirtért vagy egy Traxxért 🤣 szerintem még a Szili is megtenné.
1885-ben talált volna Amerikában megfelelő gőzöst? (Extra rakéta tuning vagy minek nevezzük nem játszik?
"1885-ben talált volna Amerikában megfelelő gőzöst? (Extra rakéta tuning vagy minek nevezzük nem játszik?"
Nagyon necces, de nem kizárt, hogy az utolsó szuszt is kipréselve lejtős szakaszon a leggyorsabb vasaknak meg lett volna a 88 mérföld. Megbízható forrás nem említ ilyen gőzöst. Az első olyan mozdonyok, amelyek bizonyítottan képesek voltak (megfelelő körülmények között) 85-90 mérföld/órás sebességre, az 1890-es évek első felében jelentek meg mind az USÁ-ban, mind Nagy-Britanniában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!