Traxx mozdony (480) -as, miért nem jár a Budapest-Pécs fővonalon?
Magyarországon minden villamosított fővonalon jár traxx mondony. Ez a pécsi vonal miért kivétel, arra miért nem jár?
Valamikor volt, talán 2012 körűl, mert van róla kép.
Én a radaron mostanában nem nagyon láttam járkálni a 015 és 019 -est, akkor gyanús, hogy azok lehetnek.
Látom értesz hozzá.
Mit szolsz ahhoz, hogy egy hete sok kör intercityt traxx visz, valamint más vonalon is gyors és intercityre teszik mostanában?
Szerintem sokkal gazdaságosabb lenne a személy és sebesvonatokra tenni, mert a sűrűn megállásnál mindig fékez és a villamosfék használat által visszatáplálja az energiát a felsővezetékbe.
A 4 kocsis intercitykre jó a v43 szili is.
Vannak jobb nemrégiben felújított szilik is azt hiszem v6*-al jelölik.
általában központi döntés, hogy mikor merre járnak.
valaki reggel felkel és kicsit elfeküdte a bal heréjét - jó.... akkor a következő menetrendtől nem Miskolc felé, hanem Pécs felé járnak a TRAXXok. Eléggé ad hoc jellegű döntések szoktak ezek lenni.
Pláne úgy, hogy ha olyan irányba kezdik el jártani a mozdonyokat amerre a mozdonyvezetőknek nincs vizsgájik rá. Az azt jelenti, hogy hónapokkal előtte el kell kezdeni oktatni, gyakoroltatni, vizsgáztatni a kollégákat.
ez nem csak traxxok esetén van így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!