A Budapest-Záhony (100-as) vasútvonalon tényleg nem Budapesti mozdonyvezetők járnak?
Jöttem haza tegnap Budapestről Kabára ,az utastársam egy mozdonyvezető volt aki utasként utazott,sokat beszélgettünk. Kérdeztem tőle,hogy ezen a vonaton a mozdonyvezető lemegy Záhonyba alszik egyet és reggel vissza Budapestre? Azt monta nem.
Ezen a Bp-Záhony vonalon nem Budapestiek járnak,hanem Záhonyi,Debreceni,Nyíregyházi és Püspökladányi telepállomású mozdonyvezetők hordják az összes pesti vonatot,a Szolnokiak nem,azok csak elővárosiakat hordanak.
Azt is mondta,hogy Záhonynak csak 2 vonata van ami 11.23 kor és délután 15.23-kor indul Pestről több Záhonynak sincs esetleg Záhony-Cegléd személyek vannak még. Ezek délelőtt mennek fel Pestre utána vissza. A legtöbb vonat a vonalon a Debreceni,Nyiregyházi és Püspökladányiaké,ők hordják a legtöbb Pesti sebes,ic és ceglédi személyeket.
Azt is mondta,hogy Szeged felé szegedi mozdonyvezetők járnak. Tahát távolsági vonatokat Budapest nem hord azok mind vidékiek.
Tényleg nem Budapest hordja a 100-ason a vonatokat?
Én azt hittem pestiek hordják,mert az a főváros és fővárosból indulnak a vonatok.
Igaz. Nem is értem, hogy miért kell megkérdőjelezned, amit mondott és hogy ez miért olyan hihetetlen neked.
A pestiek jellemzően csak elővárosoznak, a távolsági vonatokat a vidéki mozdonyvezetők hordják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!