Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha látunk egy agresszívan...

Gabeszon kérdése:

Ha látunk egy agresszívan viselkedő kötekedő emberfélét a buszon vagy hordát akkor a többség miért nem áll ki az elszenvedő emberért?

Figyelt kérdés

2019. szept. 26. 11:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

"Kötelességemnek érzem, hogy kiálljak az igazságtalanság ellen. Kalauzt is védtem már meg kétes alaktól."

Ha szeretsz veszélyesen élni csináld! Ha egyszer egy igazán veszélyes, alvilági ember barátjára vagy hozzátartozójára emelsz kezet, akkor nem fog elmaradni a bosszú! Addig fogsz hősként viselkedni ameddig bosszút nem állnak rajtad. Utána egy életre megtanulod hogy nincs értelme Batmannek képzelni magadat. Ha túléled a bosszút. Addig örülj ameddig nem kemény bűnözőkkel kell szembenézned.

2019. okt. 3. 18:55
 12/13 anonim ***** válasza:
75%
Kérlek ne projektálj rám ilyeneket, mint ez a Batmanes fas-z-ság.
2019. okt. 3. 20:38
 13/13 anonim válasza:

Végre egy értelmes ember (10-es) és le van pontozva, le van ugatva...

Ja amúgy akik itt azt írják, hogy nem tesznek semmit, azok tényleg végignézik, hogy valakit szétvernek? Jöttök itt a rendőrökkel, de mivan, ha valakinek ti vagytok az egyetlen esélye?? Ha addig meghal, amíg kiérkezne a hivatalos szerv?? Komolyan tükörbe tudnátok nézni? Nektek is ezt kívánom, nézzék távolról, ahogy szétvernek titeket és még videózzák is le. Mivan egy szerettetek ezért kerül kórházba? Nem hibáztatnátok azt, aki csak nézte, vagy elment mellette? Jézus és veletek találkozok naponta?

Mondjuk mit csodálkozok, egyszer rosszul lettem a buszon és elhúzódtak az emberek tőlem, mert biztos drogos vagyok... Egy vidéki srác segített, ölben cipelt be a kórházba.

Na, de elkanyarodtam. Én meg szoktam védeni azt, akivel kötekednek. Múltkor egy lányt védtem meg. Nő vagyok én is. Sokszor elég, ha hangosan ráordítasz valakire, gyakran megijednek és visszavesznek magukból. Mondjuk értem még senki nem állt ki, még egy rohadt ablaknyitós-zárós balhéban sem. Ilyenek az emberek. Bár értem nem kell kiállni, nagy szám van, megvédem magam, pont ezek miatt.

2019. okt. 16. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!