Baleset vétlen részvevöi voltunk. A helyszínen megegyeztünk a vétkes apjával. Ma megkeresett visszakérve a pénzt mert megy kárszakértöhöz. Nem adtuk vissza. Kérdésem helyszínelés nem volt ő ajánlotta fel a pénzt ezután eljöttük van bármi lehetösége?
Csak bonyolódik ez.
Álló autóban ültetek? mert álló autó nem tud balesetet okozni. Ha nem járt a motor, akkor nagyon nem tud mit tenni, ha egy parkolóban legyalulták a kocsidat.
Egyébként így már én is azt gondolnám amit előttem írtak, piásan, bedrogozva/gyógyszerezve stb. okozta a csemete a bajt. Most pedig mentenék a menthetőt.
Sajnos így sem jobb.
Utólag, ha feljelent számíthattok rá, hogy a szakértő megállapítja, hogy mindketten hibásak vagytok, és 50-50%-ban hozza ki a felelősséget. (Mégsem állhatttok ebben a helyzetben, index szerinted ment, szerinte nem, nem győződtél meg róla, hogy nem előznek stb stb.) Akkor pedig ügyvéd kell, stb. Öcsémnek pont ilyen balesete volt.
Ha semmi papírt nem írtatok róla, akkor nem jelent semmit.
De nézheted úgy is, hogy te pedig letagadhatod, hogy adott pénzt.
Én azt csinálnám, hogy ha újra keres, ezt mondani neki.
Nincs visszacsinálás. Menjen a rendőrségre, tegyen feljelentést, de te nem emlékszel rá, hogy pénzt adott volna neked. Ezzel valószínűleg el lesz intézve a dolog.
Tisztelt kérdező. A balesetet te okoztad, ugyanis mielött balra be fordulsz egy utcába, bele nézel a tükörbe, hogy nem előz e éppen valaki. Hiába indexeltél , attól nem lesz elsőbbséged.Neki joga volt téged előzni ,te fordultál elé .
Tudom ez nem válasz a kérdésedre.
" Balra kanyarodót nem lehet balról előzni"
Ha erről el küldöd a szabály Utalok neked 10000 ft-t .
Privátban meg írom az adataim és adsz egy számlaszámot már utalok is.
Csak a tisztaság kedvéért , a kérdező befordult egy utcába, balra, és indexelt is, közben valaki meg akarta előzni.
Lehet , hogy én tévedek, a konkrét szabályt nem tudom , de eleve életképtelen gondolat, ha én ki teszem balra az indexet mindenki soroljon be mögém, mert én balra mennék. Szerintem nem keresztezhetem az egyenesen haladó útját .
És csak a mókakedvéért nem nézek utána, egyenlőre.
De ha tévedek , fizetek. Nekem ennyit megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!