Ki a hibás, -felelős? A szabálytalanul parkoló autó
vagy a károsult?
Figyelt kérdés
Történt, ugyanis egy nagy multicég parkolójában: tolattam ki, figyelem a tükröt, hátra is néztem és egy szabálytalnul parkoló platós autónak nekitolattam, mert holt térben volt és nem láttam. A platós a parkolót úgy használta, mintha személyautóval parkolt volna és a fél utat is elfoglalta. Persze hibásnak érzem magam, hogy nem mértem fel jól a helyzetet. De ettől függetlenül (a platósban nem lett kár, nekem kitört a hátsó szélvédőm) őt felelősségre vonhattam volna a törés miatt?
Ne azt keresd hogy te milyen módon nem lehetsz hibás hanem legyen ez egy marha nagy lecke arra hogy jobban oda kell figyelned. Így hogy veszel észre egy embert vagy véletlen egy gyereket ha egy platós kocsi elkerüli a figyelmedet?
2018. dec. 17. 11:13
12/17 anonim válasza:
Most tényleg végigminuszoltál mindenkit, mert nem azt válaszolták amit vártál?
Na ez a lelki szegénység...
Egyébként pedig írd le a többi körülményt, és milyen autóval voltál, ha úgy ítéled meg, az mentség lehet (megsúgom nem lesz).
2018. dec. 17. 11:17
13/17 anonim válasza:
El sem tudom elképzelni ezt a helyzetet. Mikor beszállsz, eleve látod, hogy kik, mik vannak körülötted, merről fogsz kiallni. De ha bent ülsz már a kocsiban, nem igaz, hogy nem hallod, amikor egy platós kocsi jön. Van hangja, nem is kicsi.
2018. dec. 17. 11:25
14/17 anonim válasza:
a kresz szerint a tolatás pont olyan veszélyes, mint az előzés...ezért azt is előírja, hogy tolatáskor a bizonytalan kitekintési lehetőség híján egy erre alkalmas embert meg kell kérni az irányításra... nos ez nem volt..
2018. dec. 17. 12:05
15/17 anonim válasza:
Kérdezőnek: hány éves vagy, és van egyáltalán jogsid?
2018. dec. 17. 12:08
16/17 anonim válasza:
Tipikus agyatlan szőkemaca, csinál valami bajt butaságból, és egyből azt keresi hogy lehetne másra kenni.
Egyszer láttam egy szép perpatvar elejét, emelkedő torkolatú mellékutcából fordulna kia szőkebuxa egy tipikus "sokeakelletszopniérte" terepjáróval, mögötte egy másik hasonszőrű eltartott egy kabrióban. Első nem vette észre hogy gurul hátrafelé. Lezúzta a géptetót a hátsón, és persze nem ismert el semmit. Minkettő elkezdte hívogatni a kopasz kigyűrt csatolt részét, hogy rendezze le az ügyet.
Bizonyos IQ alatt mindig ez a reakció?
2018. dec. 17. 14:30
17/17 anonim válasza:
Álló autónak mentél neki, ki lenne a hibás... tökmindegy, hol áll, ezt jegyezd meg, mindig az a hibás, aki mozog...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!