Ittasan miért vezetnek az emberek?
a zéró tolerancia viszont baromság!
csak mi magyarok, románok, szlovákok és csehek vagyunk ilyen barmok :D
Minden más európai országban 1 sör után lehet vezetni!
(kezdő jogsisokra illetve buszvezetőkre más vonatkozik!!!)
A totál ittasan vezetés egyértelműen elítélendő de az, hogy 1 normál sör után nem lehet vezetni totális bullshit :)
Némely vendéglátós, pincér aki vezet tudna pár alkalomról mesélni, hajnalig lagzi, na akkor igyunk egy pohárkával valamit hisz ingyen van, de reggel még haza is kell vezetni valahogy.
Aki iszik mondjuk egy sört és úgy vezet az már tudja a határait, ergo nem azokról van szó akik 5 rövid meg 1 liter bor után vezettek, és meg is öltek valakit.
Én is mentem már motorral utassal is 2 sör után, mert nyúzott hogy vigyem egy körre a környéken, bár nekem meg sem kottyan ennyi, nem érzem hogy kiütne.
Viszont a sebesség érzet többszörösen lecsökken ezért figyelni kell, pl 90-et motorral simán 50-nek éreztem.
Messzebbre nem mernék menni mert ha még kocsival nem is állítanak meg ha nincs gond, de motornál már a hang miatt is szeretik piszkálni az embert, és ha már megállítottak akkor fújjunk már egy szondát is.
Jó buli fiatalon ésszerű keretek között megélni egy-két ittas vezetést, de túl nagy a kockázat.
Egy sör - nem sör. Nekem 2 - 3 sör semmi, minek igyak egyet? Kamionos vagyok, a szeszt sem vetem meg. Kívárom az estét, aztán jöhet.
Jó az a zéró tolerancia. Az a tuti. Amúgy ha egy testesebb ember megiszik ebédhez egy pohár sört, és nem állnak a fakabátok mindjárt az étterem kijáratában, és nem megy neki az első fának, sosem fog kiderülni, hogy ivott.
Aki arra hivatkozik: "de hát csak egy sör volt", mikor megfogják, az nem egy sör volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!