Évek óta vezetek. Elfigyelem a városba, és a városon kívül is, hogy a fekete színű autósokkal van a legtöbb baj. Agresszívan vezetnek, furakszanak mindenhol. Kik ezek az emberek, nekik minden helyzetben előnyük van?
Nem szeretnék oda jutni,ott is mindenkinek fekete van.
Úgy látszik,ők a Janik.
"Agresszívan vezetnek, furakszanak mindenhol"
Ez kb minden másodikra elmondható attól függetlenül ,hogy milyen színű kocsival van. Szerintem ez nem hiteltérdemlő amit mondasz,legalábbis ha kocsival megyek én nem tapasztaltam ezt. inkább ezekkel a gyökér futárkocsikkal van probléma.A múltkor is egy ilyen dobozos szarral, egy DHL-es paraszt akart letolni,mert sietett az idióta.... Gondolom kirúgják őket ha nem érnek oda időben vagy csak alapból köcsög mindegyik, passz.....
Egyébként már a biztosítóknak is feltűnt a fekete kocsikkal történt több esemény,így a magasabb kötelező bevezetése részükre,úgyhogy a probléma számokban is mérhető.
A probléma szerintem nagyon is valós,nem túlzom el.
Teljesen igaza van" Napkirálynak".Ez a van mindenhol,lám másnak is feltűnik.Ezeknek az embereknek előjogai vannak,gondolom az élet más területein is ugyanilyenek lehetnek.
A másik kedvencem ezektől: fényes nappal az alsó ködlámpák használata az is bevett jószokásuk. A megszűnő sávokban történő előrenyomulás,utána meg kormányráhúzásos visszasorolást is kedvelik .Ők soha sehol nem tudnak várni.Azt hiszem itt nem sportos vezetésről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!