Miért szidják sokan a gyorshajtókat?
Szerintem felesleges dolog szidni őket. Te attól nem leszel más ember, hogy elátkozod érte. Te legalább normálisan közlekedel. Az, hogy gyorsan megy és nyer magának +2 percet, attól nem fog változni semmi. Ha meg felcsavarodik egy fára és meghal, akkor az meg legyen az ő baja, hogy nem ismerte a határait.
Majd akkor lehet szidni meg jól megrúgdosni, ha mást öl meg.
De amíg nem okoz balesetet, addig felesleges leszólni őket. Addig azt csinál amit akar.
Van egy másik sztori: Ez most ősszel történt. Éppen akkor érkeztem be a városba, mikor egy szirénázó mentőautó fordult ki. Aztán rá 15 másodpercre egy autós megelőzött nagy sebességgel és viharzott a mentő után. Követte szorosan, de azért volt követési távolság. Nem szidtam le. Ugyanis családtagját vihette a mentő. Valószínűleg szülni.
Mert esetleg úgy előz, hogy én, mint szembejövő már félig az árokban vagyok már?
"Ugyanis családtagját vihette a mentő. Valószínűleg szülni."
Te ilyen történeteket szoktál kitalálni?!
Az előzőt az #1 kommentelőnek írtam.
#2 Nem kitaláltam. Valóban így történt. Azt, hogy szülni vitték a feleségét, csak megtippeltem. Bármi okból kifolyólag vihették.
Hát persze, ha elkezdek rohanni az utcán egy böllérkéssel, az teljesen OK, amíg egy gyerek nyaka vagy valami bele nem akad. Addig lehetek teljesen idióta ön- és közveszélyes... Ahogy a szabályok és törvények betartása is merőben opcionális...
Normális ember nem növeli a halála esélyeit, ha szül a felesége meg ilyesmi... De bizonyára túl jólfésült törvény- és szabálytisztelő állampolgár vagyok, aki nem tudott élni akkor sem, amikor még motorozott (pedig gyorshajtottam, mint szerintem mindenki, s helyeslem is, hogy azt tettem, vannak idióta táblák kint a pusztában. forgalomban nem szoktam száguldozni, nem biztonságos. ha penge is lennék, mi van, ha megijesztek egy 10 éve először vezető valakit?).
#4 most itt nem egészen arról van szó, amit leírtál.
Például te mész 130-al pályán a külső sávban. És valaki a belső sávből előz meg 160-al. Számtalan ember szidja az ilyen embereket. Pedig véleményem szerint semmi értelme. Senkinek nem ártott ezzel.
Most még leszidtok azért is, mert kimertem nyílvánítani a véleményem. Milyen világban élünk. Hihetetlen.
Bocsánat, #6
Elírtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!