Miért nem tudnak az emberek odafigyelni?
Jelzed a szandekod???
Pont hogy nem...
Arra szamitanak, h elakadtal, nem tudsz tovabb menni, nyugodtan elmehetnek elotted-migotted, mert jelzed, h egy helyben allsz.
Az tény, hogy a vészvillogót gyakran használják indokolatlanul, sőt balesetveszélyesen. (Pl. mikor vontatásnál bekapcsolják, így minden irányjelzés nélkül kanyarognak össze-vissza.)
De ettől függetlenül az is tény, hogy az emberek jó része barom.
Én piacra szoktam árut szállítani, hát ott is nagyon kell figyelni, hogy elém ne lépjenek. Nem hiszik el valamiért, hogy fel tudom lökni őket a kocsival.
De akár egy bevásárlóközponti parkoló is komoly veszélyforrás, ott is simán a tolató autó mögé lép a sok vakegér, vagy odalöki a bevásárlókocsit.
"A kérdező kommentje:
5-ös. Az a baj, fogalmad sincs, milyen teherautóval manőverezni idióta emberek között."
Gondolod, hogy így lenne 30 év és 2 millió levezetett km után?
:D
Nehogy már azért vonjátok kérdőre, mert biztonsági okokból bekapcsolja azt a szart, azért hogy a csürhe pór népet figyelmeztesse ugyanakkor fokozott óvatosságra intse... ha ott tartunk, hogy a biztonság javára írt magatartás bűn, akkor komolyan maradjon otthon az ilyen a kis tévéje előtt, amiben valami agyrákot néz...
Ha már itt tartunk a vészvillogó funkciói:
* valódi műszaki meghibásodás
* torlódás
* baleset és veszélyhelyzet jelzése
És amire itthon használják (amikor megtalálják a kapcsolót):
* tilosban parkolás
* köszöngetés
* vontatott járműnél
* autópályán a leállósávban haladásért stb stb
És ezt nem bünteti senki következésképpen még szép hogy tesznek magasról a lámpára, amikor senki nem tudja hogyan kell használni csak amit lát a másiktól és ő is a hülyeséget csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!