Miért nem tudnak az emberek odafigyelni?
Figyelmetlenek, máshol jár az eszük, sietnek, úgy vannak vele, hogy majd te megvárod...
Annyira általános kérdés, hogy erre nincs is konkrét válasz.
MIndenkinek a saját dolga a legsürgősebb, nem fog kikerülni vagy várni, hogy te tolass. Várj te, úgy vannak vele.
Én mondjuk félnék, de sokan nem.
Én is ezt tapasztalom egyébként, távolsági busszal járok, egy elég szűkös körön vannak a kocsiállások, zebra sincs, egy alul- vagy felüljáró lenne az ideális, de a buszállomás hamarosan megszűnik, mert új épül a városban, máshol.
Szóval a kb 12 kocsiállásos köröm mindenki ott és úgy megy át, ahol és ahogy akar.
POnt le szokták szrni, hogy épp tolat a busz, minden egyes nap látom, hogy egyesek a mozgásban lévő busz mögött suhannak át, tán még hozzá is ér a válluk.
És ez csak az a 10 perc, amit én ott töltök!
Bátrak... vagy hülyék.
Arra nem gondol, hogy ha megbotlik, elesik, már nincs annyi ideje, hogy felkeljen, és a busz kilapítja. Mert olyankor már a tükörben sem látszik, hogy valaki elesett a 12 méteres busz mögött.
Ha megtörténne a baj, biztos sokan pampognának, hogy miért nem fékezett a sofőr, de szerintem sokan hibáztatnák az ilyen idiótákat is.
Mert ha minden egyes átrohanásnál befékezne a sofőr, akkor a büdös életben nem tudna beállni a helyére, mert mindig jönnek az emberek, és mindenki rohan, hogy elérje a buszt. Még az is rohan, akinek 10 perc múlva jön a következő. De akinek meg 1-2 óra múlva, az be fog lépni mögéd, emrt neki sürgős.
Szóval ez van, ilyen rohanó világban élünk, senki sem türelmes, mindeki siet.
Ha villog az elakadásjelző, akkor a jármű elromlott, nem mozog, simán lehet körülötte mászkálni.
Állandóan kapcsolgatjátok azt a szerencsétlen szart, aztán csodálkoztok, hogy az emberek le se szarják, ugye?
Az eredeti funkció: "Elromlott a fostalicskám kerülj ki és menj utadra!"
Manapság:
- tilosban parkolsz bekapcsolod
- köszönsz bekapcsolod
- torlódás van bekapcsolod
Csak ha elromlott a szarod, akkor nem kapcsolod be. Minden évben új funkciókat találtok ki szerencsétlen kapcsolónak és csodálkoztok ha évente cserélgetni kell.
:(
Felejtsd el az elakadás jelzőzést!
Üdv, egy kamionos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!