Miért nem végeznek sebességmérést a korlátozó tábláknál?
Én sem azért dolgozok, hogy büntetésre fizessek.... ha 60 akkor 60, ha 50 akkor 50.... sőt a véletlen kint felejtett 30 is 30...!
Es a sok kis csira bmws, vagy passatos rámászhat a kocsimra, villoghat lexarom.... engem nem idegesít... sőt ha nagyon pofázik meg is állok neki...
De milyen érdekes, ekkor a legtöbb kussba van....
Nyikhajok....
Ez provokáció öreg, nem más. Mikor tudja jól mindenki akinek autója van, hogy a rendőrök előszeretettel beállnak a tábla mögé méregetni kicseszésből. Erre megkérded, miért nem állnak be a tábla mögé... Provokátor, troll, csak épp gagyin csinálod.
Egyébként beállnak képzeld, és tök feleslegesen ártatlanokat büntetnek azzal, hogy a felesleges 40-es tábla mellett 60-nal megy el és rögtön csapható a 30 ezres csekk érte. Erre meg jön a másik nagyokos aki elkezdi fennhangon mondani, hogy de a 40-nél 40-nel megy (közben feltartja a fél megyét) és még le is lassít ha nem tetszik neki.
Remélem büntetőfékezést is szoktál csinálni, de lehetőleg akkor mikor a 40 tonnás a valagadban van nyolcvannal.
13:14 : A büntetőfékezést nem tudom értelmezni, de én nem szeretem, ha a kapum előtt vár a rendőrautó, tehát nem csinálok ilyet.
Igen, a 40 az 40, ahogy azért is feljelentenek, ha ellopsz 1000 Ft-ot, úgy ezért is. Ezek törvények. Különböző kereseti szinteken különböző preferenciák vannak, de emiatt senkit sem kell butaságba belevinni. Egyébként az érdekes, hogy a már jól kiismert sebességmérő kamerák alatt senki sem siet. Ott nem baj, ha nem tud haladni? Pedig nem szép dolog, ha "totyorogni" kell.
18
Ez már ne is haragudj de butaság. Ha valami miatt van korlátozás az egy veszélyt jelző táblával elvan látva. Arra oda kell figyelni. Aki arra nem képes annak nem kell jogsi. Úgyhogy ez gyenge érv a táblák mellett. Ezek sajnos csak kinnmaradt meg rosszul elhelyezett táblák ,semmi többek. Ahol van valami, azt egy figyelmeztető táblával és kiegészítő jelzéssel jelölik.
@19: ha a közúti forgalomban szeretnél közlekedni, akkor el kell fogadnod annak a feltételeit. Beleértve a maximális sebességet is.
Aki nem képes egy táblát értelmezni, az alkalmatlan a járművezetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!