Miért a Stohlt támadja/cikizi mindenki? Nem akarom védeni, kapja meg ami neki jár! DE Ő NEM GYILKOS, mint a drogos Császár Előd! És büntetlenül megúszta? Ez a FELHÁBORÍTÓ! És most éli világát nyugodtan!
Elsőnek igaza van, csak annyiban tér el a véleményünk, hogy ahol van (sok) kenyér, ott nem kell a cirkusz. Média is gerjeszti ám az egész cart. De láthattátok, amint jött más "produkció" (árvíz), máris háttérbe
került a tegnap "főgonosza"...
én sem voltam ellene ediig. de ez már sok amit csinál,nem elég hogy majdnem alkoholmérgezéssel vezet,még drogos is,és ártatlan emberek meghalhattak volna miatta.szegény öregúr szerinted hogy épül fel 70 egynéhány évesen combnyaktörésböl?
És aki látta vasárnap a frizbit,szegény csajhoz aki az egyik autóban ült,orvost kellett hivni,mert rosszul lett.
jaaa és az sem utolsó dolog,hogy megcsinálja a balesetet,és akkor a barátnöjére akarja átruházni,erre volt esze,de hogy megkérdezze ki hogy van,vagy elnézést kért volna...ááááá hogyan ?! hááát ö a hatalmas sthol.
na szóval,remélem nem egedik ki többet utcára autóval emberek közé,mert egyszerüen nem odavaló.
Ön és közveszélyes.Én tudom milyen egy autóbalesetet feldolgozni,sajnos nekem is volt,én jeges úton szálltam el,és nem kicsit.szóval ennyi a véleményem az ország Bucijáról,akinek nem tetszik lehet lepontozni,akkor is eza z igazság.
2236 os vok.
még annyit hozzátenék,hogy kiváncsi leszek nagyon büntijére,gondolom ejnye-bejnye bucikám lesz.pedig van a rovásán böven: visszaesés,ittas vezetés,drog,(nem a semmiért megy elvonora)cserbenhagyás stb ezért egy átlagembert a helyszinen megnyuznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!