Nem felháborító, ami a 90%-os kedvezmény körül folyik?
Abba már-már beletörődtem, hogy mostanra már szinte bárkihez hozzávágják azt a MÁK-os kártyát. De amikor ilyen kérdést olvasok, az már túl van tűrőképességem határán:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__tomegkozlekedes__1..
Már bocsánat, de mégis hova gondol az illető? Repülőgépre nem akar kedvezményt esetleg? Csak hogy szabadon nyaralgathasson.
A pofám leszakad.
Inkább az a felháborító hogy egyesek milyen irigyek ahelyett hogy örülne hogy neki nincs olyan betegsége ami miatt rászorulna.
Én 5 éves korom óta lisztérzékeny vagyok és nekem FÉL KILÓ KENYÉR 1000 FT, igen mindenki jól olvassa 500 g 1000 Ft.
1 kiló liszt pedig 500-600 Ft.
És igen is olykor jól jöhet hogy a buszon nem 300 Ft-ért hanem csak 30 Ft-ért utazom.
Azt pedig még nem is írtam hogy én rengeteg olyan ételt nem ehetek meg amit más heti rendszerességgel fogyaszt pl: rántott hús (panírba liszt) pizza, tészták stb.
Ahhoz hogy én ilyet ehessek méreg drága áron kell hozzá jutnom az alapanyagokhoz.
Akkor nehogy már sajnáld azt a 90 %-ot az utazásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!