Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit tettetek volna a helyemben?

Mit tettetek volna a helyemben?

Figyelt kérdés
Történet: Vidèkről jöttem haza ès egy kereszteződèsből akartam kijönni és balra fordulni. A kereszteződés balról nehezen belátható, így inkább meg szoktam állni, többször szètnèzek és araszolgatva jövök ki, mert sosem tudni... Hirtelen a semmiből előbukkant egy furgon, de addigra az autóm orra már jócskán kilógott. Nem tudtam mi a jobb megoldás, így padlógázzal teljesen kijöttem elé ő meg satufèkkel hajszál híján kikerült engem. Csikorogtak a gumik. Szegény gyorsan félre állt, kipattant a kocsiból és fogta a fejét én meg szégyenszemre tovább hajtottam. Legalább lett volna annyi eszem, hogy sűrűn bocsánatot kérek tőle, de sajnos nem tudtam gondolkodni... Kérdésemre szeretnék tippeket, hogy ki mit tett volna a helyemben: hagyni úgy az autó orrát, hátha a másik kikerüli? Visszagondolva ez lett volna a kevésbé veszélyes megoldás... negatív kommenteket nem kérek, teljes mértékben felelősnek érzem magam!

2017. jún. 20. 00:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Megnézném ki az aki tényleg elmenne 1 km-t jobbra, mert szerinte a visszafordulás biztonságosabb...

Egyébként ha mögötted ment el akkor annyira nagy gáz nem lehetett. Még az út másik oldalára is átértél előtte. Tanulópénz, máskor óvatosabb leszel

2017. jún. 21. 06:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha a furgonos olyan mértékben túllépte a megengedett sebességet, hogy emiatt nem volt időben észlelhető, akkor ő lesz a hibás a balesetért, hiába volt elsőbbsége.
2017. jún. 21. 10:33
 13/13 A kérdező kommentje:

11-es: de sajnos nagy gáz volt így is, konkrétan ő hárította el a balesetet...

Mostmár késő bánat: egy embernek majdnem lehet ezmiatt vettem volna el az életèt és a hátralévő napját is eltoltam.

Igazából az jobban bánt, hogy elhajtottam onnan, ennyire gerinctelen nem lehetek...

Lényeg, hogy személyi sérülés és anyagi kár sem keletkezett, tanultam a leckèből!

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, kicsit okosabb lettem tőlük.

2017. jún. 21. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!