Kezdő vezetőként kiteszitek/tettétek a "T" betűt az autó hátuljára?
Figyelt kérdés
Nekem 10 hónapos a jogsim, de sosem jutott eszembe kitenni. Úgy vettem észre, hogy nemhogy odafigyelnek, elnézőbbek az ilyen autókkal, hanem inkább ledudálják, letolják az útról, szidják őket, mint a bokrot...2009. ápr. 13. 21:33
1/6 anonim válasza:
Én nem rakom ki, tök egyetértek veled. Leszarják a T-betüt, sőt jobban észreveszik hogy bénázol. biztos van egy két sofőr aki elnézőbb lesz, de a többség bunko paraszt
2/6 anonim válasza:
Te kitennéd a "T" betűt ha biztosan tudnád hogy ezzel megmented a saját életedet, vag esetleg egy másik emberét? Erre válaszolj magadban, és itt a sztori amiért kérdezem: Egy ismerősöm vadiúj kocsi(T betű nélkül), vadiúj jogsi, hajtott forgalomban, de persze mivel új volt a jogsi, gyakorlata alig volt vezetésben elfelejtett elsőbbséget adni a másik vezető pedig gondolván hogy ő is tapasztalt nem félt befordulni az utcába, és sajnos nem volt igaza, meghalt a sofőr.. Szeritem megér egy ember életet nem? Ja és mikor kint van a tanuló jel és dudálnak rád, nyugodtan jusson eszedbe hogy ezzel a saját és mások életét is véded..Köszi hogy kiteszed:)
3/6 A kérdező kommentje:
Ez szomorú, de a vétlen sofőr honnan látta volna a "T" betűt? Az a hátsó ablakon szokott lenni, vagy az alatt.
2009. ápr. 13. 23:00
4/6 anonim válasza:
Én nem tenném ki, 10 hónap alatt bőven belejöttem annyira a vezetésbe tudjam tartani a forgalom ritmusát és ne bénázzak.
De ha gondolod tedd ki, legalább tudjuk gyorsan kerüljünk eléd.:)
5/6 anonim válasza:
ha kint a t betű akkor szorosan jobbra h a simsonosok is megtudjanak előzni, mer mindenki le akar nyomni
6/6 anonim válasza:
ki kell tenni a T-betűt?
Ha egyszer megvan a jogsid, és már nem vagy tanuló, miért kell tanulónak jelölni magad?
Ennyi erővel a 80-as iq környékieknek is ki kéne tenni megkülönböztetést, mert rosszabbak, mint a friss jogsis értelmes emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!