Nektek is szoktak villogni és mutogatni előzéskor a szembejövők?
Nem szoktak. Normálisan közlekednél akkor nem mutogatnának.
Az nem fordult meg a fejedben hogy azért van 150-200 méter mert a szembejövő lelassított? Vagy gondolod mindenki aki szemben halad veled fogyatékos lehet azért mutogat?
Nekem nem.
Én szoktam az olyan debileknek, akik miatt nekem kell lelassítanom hogy ne ütközzünk frontálisan, mert messziről látszik hogy ha az eredeti sbességgel megyek, akkor nem tudná befejezni az előzést.
De nevess és poénkodj ezen! Amíg csak te döglesz meg egy ilyen alkalomkor, akkor egy könnycseppet sem ejtek, de ha a vétlen fél, akkor lelkiismeretfurdalás nélkül húználak fel az első fára.
az nem 150-200m, hanem inkább 150-200láb lehet és a km óra mp-t mutat :)
amúgy az elég nagy távolság, ha mondjuk 10-el mész
Nem szoktak, mert nem megyek bele necces előzésekbe. Persze, volt már hogy villogtak, de maximum 2-3 alkalommal.
Én akkor szoktam csak villogni, ha fékeznem kell a szembejövő miatt.
Az hagyján, hogy villognak meg mutogatnak, de már többször előfordult, hogy vészfékezve félreárntották a kormányt és az árokba futottak.
Nem értem miért, én simán befejeztem az előzést.
Egy ember a sztrádán halad és hallgatja a közlekedési híreket:
– Figyelem, az autópályán egy őrült sofőr szemben megy a forgalommal!
– Egy? Az összes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!