Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Vasúti átjárónál áthaladás...

Vasúti átjárónál áthaladás nem működö sorompóval mekkora büntetésre számíthatok?

Figyelt kérdés

Nappal volt, 12 órás műszak után vezettem haza a megszokott útvonalon, és nem vettem észre, hogy nem villog a sorompó, szemben a rend őrei trafipaxával találtam magam, olyan 50-60 km/h körül hajtottam át külterületen ahol a sebességhatár 90

Mekkora büntetésre számíthatok?

#vasúti átjáró #vasúti átjáró büntetés
2017. febr. 10. 16:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Hát de van, ráadásul A2 és T is, namitszósz.

Valami rémlett, hogy meg kell állni, de sok év után már pont leszarja az ember, cselekszik ahogy józan ész diktálja. Nem áll meg, látja hogy tiszta a terep no vonat és áthajt ötvennel, kész. Persze ezt rendőrbácsinak aztán lehet magyarázni.

2017. febr. 10. 22:57
 12/13 anonim ***** válasza:
74%

┌─ Ha bírságolnak, itt megnézheted, hogy mennyi:

[link]

┌─ A hatályos jogszabályok, amelyekből részletek vannak a képen:

[link]

[link]

2017. febr. 10. 22:57
 13/13 anonim ***** válasza:
45%
Le lehet nullázni, hányan is álltok meg állókerékig a stop táblánál? Jah, bocs..... Látja nagy távolságig, hogy nem jön vonat akkor átmegy ötvennel, nem fog megállni és úgy nézelődni. Teljesen normális, ne legyetek már ennyire álszentek, mindenki így megy át amúgy is.
2017. febr. 11. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!