Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ezért mikor és mennyi bírságra...

Ezért mikor és mennyi bírságra számíthatok?

Figyelt kérdés
Sajnos hülyeséget csináltam, kanyarodósáv, nagy dugó, épp előttem váltott sárgára a lámpa, én meg még megtudtam állni, még a lámpa előtt, de már a vonal után, úgy, hogy rajta voltam a villamos sínen és belógtam kicsit a kereszteződésbe. A mögöttem lévő rám dudált, én meg rutintalanságomból kifolyólag hirtelen továbbmentem, hogy ne akadályozzam a forgalmat, persze akkor már pirosra váltott előttem a lámpa, az egész pár mp volt. Kérlek ne gyertek azzal, hogy az ilyennek minek jogsi, tudom, hogy nagyon hülye voltam. Utólag tudom, a sárgán még be kellett volna kanyarodnom, de így hirtelen nem tudtam mi a jobb. Baleset hál istennek nem történt, de így idegesít, hogy ekkora hülye voltam. Mekkora esély van, hogy ezért csekket küldenek, ha igen, mennyi idő múlva és mennyit. Én 50e-ret olvastam, de láttam olyat, ahol 100e-et írnak.
2016. nov. 9. 22:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Hol történt az eset? Ha nincs kamera, akkor megúsztad.
2016. nov. 9. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!