50 km/h helyett 58km/h haladtam el egy traffipax előtt mekkora összegű bírságra számíthatok?
Na meg a kijelződ az csal 10%-ot, ha az alapján mondod a sebességed. Szóval a trafi csak 53 nak nézett téged. Ha GPS el mérted, akkor az más. :)
Én mentem már 65- el városon belül és nem kaptam csekket. Későn vettem észre a trafis kocsit. :) (Nagyon örültem neki)
1 hónapon belül ha nem jön, megúsztad. De egyébként biztos, hogy megúsztad szerintem is! :)
Magam is mérgelődtem, mert az új autónk kilométeróráján szinte mindig más volt látható, mint az út szélén található sebességtájékoztató kijelzőkön. (tudjátok, azok a digitális sebességmérők, melyek csak jelzik pl. zebra előtt mennyivel mész) Időszaki szervizelésnél bemérettem az autót. Állítólag 3 km/órával mutat többet a valós sebességnél.
/Amennyiben szereti valaki betartani a korlátozásokat, jó dolog a gps-ben ill. több autó komputerébe gyárilag beszerelt (pl. az enyémben) sebesség kontroll funkció, mely figyelmeztet, ha átléped a megengedett sebességet./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!