Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nem adtam elsőbbséget, ilyenko...

Nem adtam elsőbbséget, ilyenkor mi várható?

Figyelt kérdés
Kereszteződésben alárendelt útról érkezve éppen csak ki tudtam fordulni a védett úton érkező kocsi elé. Koccanás hajszál híján nem történt, de nagyot fékezett a sértett. Én az incidens után zavaromban és ijedtségemben nem tudtam, ott maradjak-e vagy sem, és elhajtottam. Soha nem volt még ilyenben részem... Azt láttam a visszapillantóból, hogy a sértett kihajolt a kocsijából és ordibált, de szerintem csak dühében, mivel nem értünk egymáshoz, tehát kár nem igazán keletkezhetett. Mit kellett volna tennem? Várható ilyenkor valami bírság?

2016. dec. 7. 14:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi
2016. dec. 7. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte bűnbánattal az arcodon bocsánatot kérni/kirakni az elakadásjelzőt pár másodpercre.
2016. dec. 7. 15:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi.
2016. dec. 7. 15:25
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

"Őszinte bűnbánattal az arcodon bocsánatot kérni/kirakni az elakadásjelzőt pár másodpercre."

A francokat. Rafekudni a dudara, mi az, hogy nem engedett el teged :D (csak trollkodok)

2016. dec. 7. 15:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Az őszinte bűnbánatomban hiba nincs, tényleg egy fallosz voltam, hogy kimentem elé...
2016. dec. 7. 15:33
 6/7 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Vészjelzőv elnézést kérni majd felvenni a tempót hogy legalább ne tartsd fel.

Én is dudáltam volna, cifrán szidtalak volna, ahol említésre kerül édesanyád, a foglalkozása és egy ismertebb ókori spártai hegy is, de ne idegeskedj emiatt, mindenki hibázik, a legprofibb sofőr is benézhet valamit.

2016. dec. 7. 15:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor a legkedvezőbb megoldás, hogy megköszönöd valahogy..villogó, feltartott kéz,stb..de ne állj meg, ne szállj ki, mert abból sok pofon eredhet...
2016. dec. 7. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!