Sülysápon a Vasútnál van egy számomra fura "kereszteződés". Ott hogy kell menni szabályosan kocsival Kóka felé?
Úgy van, ahogy gondolod, viszont így képről valóban szar helyen van a felfestés, nagyon hülye íven kéne jönni a szembejövőnek. Sokszor jártam erre, de mindig a 31-es és Kóka között, tehát ezzel a konfliktussal sosem találkoztam.
Ha jönnek, akkor állj meg kicsit hátrébb, vagy ha nem jön mögötted senki, aki a 31-es felé akarna menni, húzódj kicsit jobbra, akkor nem leszel útban.
Persze a kellemetlenség ellenére teljes jogod van a vonalhoz állni, a szembejövők pedig legfeljebb a kereszteződés tervezőjére haragudhatnak.
Nem lehet, hogy annak dudált, aki Kóka felől jött? HA szabályosan felállsz a felfestéshez és a másik autó is szabályosan feláll a felfestéshez akkor már lehet szűknek látszik a hely a vasút felől érkező szemszögéből.
Amúgy ne foglalkozz velük, szabályos voltál, a többi nem számít.
Nekem dudált, enyhén gesztikulált és igen, Kóka felől is álltak ott így kevés lehetett a hely.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Hülye volt a szembejövő! Én sokszor járok arra, és bevallom férfiasan, hogy ha nincs senki szemből akkor én is olyan íven megyek,hogy benne van a kanyarodó sáv is, mert úgy kényelmesebb! :D Ettől függetlenül szépen elfér mindenki...
Miért kell szarakodni a képfeltöltéssel, amikor lehet direkt linket is betenni, és akkor még bejárható is az út?
Nem túl tágas a hely, az biztos és érzek némi balesetveszélyt emiatt: egyrészt a vasút felől balra kanyarodók csaphatjak le az ívet, másrészt a vasút fele jobbra kanyarodók is beléd durranthatnak hátulról, ha eleg bambák.
Javaslom, hogy ha jönnek mögötted, lassíts le a kereszteződés előtt, így a mögötted érkező is már minimum fékkészenlétben lesz. És ha gáz van, mert lecsapják szemből a kanyart, mindketten időt nyertek a korrigálásra. Lesz, aki emiatt türelmetlenkedni fog - ne nagyon foglalkozz vele, esetleg ints egy "bocsi"-t és röhögj magadban, hogy mekkora tulok volt az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!