A zöld autóval vagyok és a következő lámpánál balra akarok menni mit tegyek hogy ne tartsam fel a mögém érkező autóst?
Ha kis forgalom van, akkor meg lehet csinálni, hogy egyből a balra kanyarodó sávba kanyarodsz be (de ez nem túl szabályos).
Csúcsforgalomban pedig én azt csinálnám, hogy nem erről az útról kanyarodnék ki a főútra, hanem egyszerűen elmennék a másik útig, amire azon bizonyos lámpa után kanyarodsz, és a lámpánál akkor egész egyszerűen egyenesen kéne továbbmenni.
semmit. várj a sorodra. én azt szoktam tenni hogy ráutaló magatartással jelzem a keresztbenállóknak a jobbrakanyarodás szándékomat, de balra indexelek...abból egy csekélyértelmű is érti, be szeretnék sorolni..hogy mögötted mi van azzal miért is foglalkokzol? mindenki sorrakerül..
ez a szitu nekem mindennapos, tíz-húsz másodpercnél nem vártam többet..na jó, van olyan, hogy a balra lámpa bepirosodik, az szopás..de a közlekedés ilyen..aki siet, az kikerül..előfordul, amikor én várok az előttem álló miatt..és akkor mi van?
Megvárod míg mozdul a sor és akkor befurakodsz a balra kanyarodók közé.
Pofátlan ,szabálytalan ,de igazából nagyon hatékony megoldás ,hogy kielőzöd a pirosnál álló első autót és beállsz elé,aztán zöldnél kilősz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!