Naro123 kérdése:
Hogy szerezhetek ZÖLD KÁRTYÁT Amerikába mert Tengerészgyalogos akarok lenni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 4. 11:18
1/10 anonim válasza:
háát sztem nem vennének fel oda külföldi állampolgárt, és ha meg valahogy megszereznéd az amerikait, akkor is nagy nemzetbiztonsági ellenőrzésnek vetnének alá. de hát próbálkozz a nagykövetségükön a kérdéseiddel.
2/10 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ez is olyasmi, mint a francia idegenlégió, ha alkalmas vagy és öt évig hajlandó vagy gyilkolni embereket és akár megöletni magad amerikai politikai érdekből, akkor megkapod az állampolgárságot.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3. Válaszoló
2015. ápr. 4. 11:45
5/10 anonim válasza:
Ha már katona akarsz lenni, akkor miért egy idegen állam katonája, amihez semmi közöd?
7/10 A kérdező kommentje:
Hogy miért megyek más országba katonának? 1 Mert Orbán beszari s őrzésre sem mert elküldeni a katonáit nemhogy harcba 2 Ezért nem akarok életem végéig céltáblába lőni 3 A fizetés is több
2015. ápr. 5. 06:17
8/10 anonim válasza:
"Nem akarok életem végéig céltáblába lőni"
Tehát te ember életeket is ki akarsz ontani.Gratula.Ha tudnád hány amerikai katona nem akarna katona lenni.Emereket lelőni...Inkább csatlakoznál az MH-ba és mennél ki Afganisztánban,ez így már jó???
Amerika katonái közé is alig vesznek fel párat,majd pont egy ilyen bájgúnárt magyart fognak felvenni,aki nem akarja a saját hazáját védeni,helyette inkább olyan országért halna meg,amihez semmi köze.Ez már szégyen...
9/10 anonim válasza:
Az MH ba több az elhízott döbrögi mint igazi katona...
10/10 anonim válasza:
9-es
Akkor mér' ne csatlakozna mint igaz katona és szolgálná a saját országát? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!