Nagyon feltünö lessz az oktatómnak?
Figyelt kérdés
8 éve vezetek kocsit jogsi nélkül. Eddig baleset szabálytalankodás igazoltatás nélkül. Mióta megvan a 3-as golfom 10 ezer kilómétert vertem bele. Most jogsi szerzésre adtam a fejemet fel is függesztettem a feketén vezetgetést kresz vizsgán átmentem most következik a vezetés mennyire lessz feltünö az oktatónak hogy nem most kezdtem és ha rájön hogy eddig anélkül is vezettem kirugathat vagy mi lenne a következménye ?2016. szept. 4. 09:19
11/12 anonim válasza:
"Feljelenteni nem fog vagy valami?"
Nem önkéntes rendőr, hanem oktató!
12/12 anonim válasza:
Te most menőzni jöttél ide és közben hülye vagy,vagy csak szimplán vagy hülye?
Mégis mi alapján rúgatna ki?Mi alapján jelentene fel?
Szerinted bűn ha az ember tud vezetni jogosítvány nélkül?
Közforgalomtól elzárt magánterületen 3 évesen is azt vezethetsz amit akarsz,pályán meg Lauda szintű képességekre tehetsz szert anélkül,hogy egy centit is vezettél volna közúton.
Azért azt elárulom,hogy az első forgalmi órán az az első kérdés hogy vezettél-e már.
Mivel az emberek jó része úgy megy oda,hogy a járműkezelés már megy neki,mivel megtanították már kiskorában a szülei/rokonai vagy éppen jogsi elött valamelyik barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!