Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek szóljak az oktatóm...

Szerintetek szóljak az oktatómnak, hogy zavar, hogy miközben én vezetek, ő a telefonját nyomkodja és (nem mindig) figyel?

Figyelt kérdés
Ez az egy problémám, hogy sokat telefonozik és telefonál. Szerintetek szóljak neki, vagy örüljek inkább, hogy alapvetően türelmes és segítőkész oktató?
2016. aug. 9. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát, azért fizetsz neki, hogy oktasson.
2016. aug. 9. 15:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy te nem látod, lehet, hogy figyel. :) Velem egyszer fordult elő olyan, hogy nem álltam meg egy zebránál, gondoltam úgyse látja, mert a tabletját nyomkodja. Kb 5-10 mp után azért megkérdezett, hogy nem kellett volna megállni annak a gyalogosnak?! :D
2016. aug. 9. 15:51
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Teher alatt nől a pálma...mondhatnám..

kétségtelen, hogy a te pénzedért elvársz némi figyelmet, de mint előttem írták, ő figyel..

azontú fog fel a szitut úgy, hogy két hét múlva meglesz a jogsid, aztán a haverjaiddal elmentek ünnepelni..miközben te józan vagy, körülötted négy pocsolyarészeg ordít..

én jártam így, hányással kiegészítve..az oktatóm szerint egy jó vezető ezt is túléli.

úgyhogy türelem, a vezetésre koncentrálj...ez egy nehezített vezetés, nem leszel olyan ideges a vizsgán(ott csendnek kell lenni)

sok szerencsét.

2016. aug. 9. 16:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Az én oktatóm ugyanezt csinálta. Lehet, hogy egyhez jártunk? :D

Egyébként igen, figyel ő, én nem figyeltem hogy nézi-e mit csinálok, a vezetésre koncentráltam, de ha valami nem volt jó (mondom remélem nem látta), rögtön szólt.

2016. aug. 9. 16:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha valami zavar, érdemes szólni, legfeljebb elmondja, hogy attól még figyel Ő.
2016. aug. 9. 18:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Ha nem telefonál vagy netezik az óra alatt, akkor beszélgetünk mindenféléről. Az nem annyira zavaró, mert tudom/ látom, hogy közben az utat figyeli.
2016. aug. 9. 20:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Emlékszek, hogy én is így voltam, az oktató SMS-t írt vagy ilyesmi, én pedig gondoltam, hogy most "menő" leszek, és nem állok meg a zebránál. Errefel olyan satufáket vágott, hogy szinte lefejeltem a kormányt. Azóta is gondolkozok rajta, hogy hogyan vette észre a gyalogost.
2016. aug. 9. 22:13
 8/9 anonim válasza:

Attól még, hogy a telefonját nyomkodja, figyelhet :)

Valószínű csukott szemmel ismeri az adott útszakaszt, így kívülről tudja, hol mit kell csinálnod, lehet neked nem tűnik fel, de a necces helyeken felnéz, hidd el.

Egyébként vedd dicséretnek, úgy tűnik nem tart tőle, hogy nagy bakot lőnél.

2016. aug. 9. 22:22
 9/9 anonim válasza:

Biztosan figyel.

Valszeg szerteágazó a figyelme, és mivel unhatja kicsit a sok bénáskodó tanuló vezetőt, ezért több ingert tol az agyába, hogy jobban érezze magát. Sokan 3-4-5 féle dologra is tudnak figyelni egyszerre.

Kérdezz tőle többet, folyton beszélgess vele, akkor annyira szórakoztató leszel, hogy nem lesz igénye pótcselekvésre. ;)

2016. aug. 13. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!