Szerintetek szóljak az oktatómnak, hogy zavar, hogy miközben én vezetek, ő a telefonját nyomkodja és (nem mindig) figyel?
Teher alatt nől a pálma...mondhatnám..
kétségtelen, hogy a te pénzedért elvársz némi figyelmet, de mint előttem írták, ő figyel..
azontú fog fel a szitut úgy, hogy két hét múlva meglesz a jogsid, aztán a haverjaiddal elmentek ünnepelni..miközben te józan vagy, körülötted négy pocsolyarészeg ordít..
én jártam így, hányással kiegészítve..az oktatóm szerint egy jó vezető ezt is túléli.
úgyhogy türelem, a vezetésre koncentrálj...ez egy nehezített vezetés, nem leszel olyan ideges a vizsgán(ott csendnek kell lenni)
sok szerencsét.
Az én oktatóm ugyanezt csinálta. Lehet, hogy egyhez jártunk? :D
Egyébként igen, figyel ő, én nem figyeltem hogy nézi-e mit csinálok, a vezetésre koncentráltam, de ha valami nem volt jó (mondom remélem nem látta), rögtön szólt.
Attól még, hogy a telefonját nyomkodja, figyelhet :)
Valószínű csukott szemmel ismeri az adott útszakaszt, így kívülről tudja, hol mit kell csinálnod, lehet neked nem tűnik fel, de a necces helyeken felnéz, hidd el.
Egyébként vedd dicséretnek, úgy tűnik nem tart tőle, hogy nagy bakot lőnél.
Biztosan figyel.
Valszeg szerteágazó a figyelme, és mivel unhatja kicsit a sok bénáskodó tanuló vezetőt, ezért több ingert tol az agyába, hogy jobban érezze magát. Sokan 3-4-5 féle dologra is tudnak figyelni egyszerre.
Kérdezz tőle többet, folyton beszélgess vele, akkor annyira szórakoztató leszel, hogy nem lesz igénye pótcselekvésre. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!