Nagyon feltünö lessz az oktatómnak?
Miért rúgna ki, örülni fog, hogy nem kell szenvednie veled! Bár a pótóráktól lehet, hogy elesett és mégse fog örülni.
Tőlem az első órán azt kérdezte: vezettem-e már? Mondtam, hogy kb 8 éve hajtok mindent ami otthon van. Megnézte mit tudok a rutinpályán,aztán mentünk egy kört a forgalomban, utána aláírtam neki a 30 órát, és legközelebb a vizsga napján találkoztunk egy órával előbb, hogy megnézzük a vizsga útvonalat.
Nem fog feljelenteni, bizonyítani pedig úgysem tudná senki.
Szerintem is örülni fog, hogy nem kell végigszenvednie veled a kuplung-gáz párosítás különböző tanulási fokozatait.
Miért jelentene fel? És milyen alapon?
Majd örülni fog, hogy alap dolgokat már tudsz. Azért annyira ne légy vidor, 10 ezer km sok egy kezdőnél, egy profinál meg nem egy nagy teljesítmény, biztos tud majd sok újat mutatni.
Az én oktatóm is mesélte, hogy nem egy olyan tanulója volt, aki már régóta tudott vezetett, csak jogsi nem volt. Volt, aki már 25 éve fuvarozott, de leköltözött faluból nagyvárosba, és szükségesnek érezte. Nem fog feljelenteni, beköpni, kirúgni, teljesen nem érdekli. Kevesebb gondja lesz veled, lesz pár pihi órája, ennyi.
Az meg hogy női oktatót fogtál ki, ne általánosíts, néha ők még keményebbek is, lehet meg fogsz lepődni :) Megszerezte a szükséges papírokat, hogy oktathasson, nyilván nem vezet sz**ul.
Nem kell ekkora feneket karíteni a tudásodnak. Mindenkit meg lehet szopatni. Ha látja, hogy nagy az arcod, bevisz olyan helyre, ahol azt sem fogod tudni, merre van az előre. Ha megdícsér, akkor mond, hogy faluhelyen tanulgattál, de többet nem mondj.
Amúgy örülni fog, hogy veled nem kell vesződni..persze ezt nem fogja mondani.
Én is tíz évig vezettem jogsi nélkül. Az első percekben feltűnhetett az otatónak, mert bevitt a csúcsforgalomba, miközben úgy tett, mintha újságot olvasna.
a második óra végén azt mondta, nekem felesleges ide járnom, bejelent vizsgára. két hét múlva simán levizsgáztam.
de nem dicsekedtem, hogy mióta vezetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!