Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nagyon feltünö lessz az...

Nagyon feltünö lessz az oktatómnak?

Figyelt kérdés
8 éve vezetek kocsit jogsi nélkül. Eddig baleset szabálytalankodás igazoltatás nélkül. Mióta megvan a 3-as golfom 10 ezer kilómétert vertem bele. Most jogsi szerzésre adtam a fejemet fel is függesztettem a feketén vezetgetést kresz vizsgán átmentem most következik a vezetés mennyire lessz feltünö az oktatónak hogy nem most kezdtem és ha rájön hogy eddig anélkül is vezettem kirugathat vagy mi lenne a következménye ?
2016. szept. 4. 09:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Miért rúgna ki, örülni fog, hogy nem kell szenvednie veled! Bár a pótóráktól lehet, hogy elesett és mégse fog örülni.

Tőlem az első órán azt kérdezte: vezettem-e már? Mondtam, hogy kb 8 éve hajtok mindent ami otthon van. Megnézte mit tudok a rutinpályán,aztán mentünk egy kört a forgalomban, utána aláírtam neki a 30 órát, és legközelebb a vizsga napján találkoztunk egy órával előbb, hogy megnézzük a vizsga útvonalat.

2016. szept. 4. 09:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Feljelenteni nem fog vagy valami?
2016. szept. 4. 09:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálam motornál kérdezte. Vagyis mondta rutin után, hogy látszik régóta motorzok. Mondtam hogy 10 ezer km-t mentem már. Forgalmi órára egyszer mentem, 1 órára kb. Ennyi volt. Inkább örült hogy nem kell szenvedni.
2016. szept. 4. 09:31
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi most megnyugtattál :)
2016. szept. 4. 09:32
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem fog feljelenteni, bizonyítani pedig úgysem tudná senki.

Szerintem is örülni fog, hogy nem kell végigszenvednie veled a kuplung-gáz párosítás különböző tanulási fokozatait.

2016. szept. 4. 09:36
 6/12 A kérdező kommentje:
Ja és tölem 2 évvel fiatalabb nö oktatót kaptam azt mondták minden oktatónak dolga van ebbe a hónapban. Az lenne egy kicsit necces ha jobban vezetnék :-D.
2016. szept. 4. 09:41
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért jelentene fel? És milyen alapon?

Majd örülni fog, hogy alap dolgokat már tudsz. Azért annyira ne légy vidor, 10 ezer km sok egy kezdőnél, egy profinál meg nem egy nagy teljesítmény, biztos tud majd sok újat mutatni.

2016. szept. 4. 10:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én oktatóm is mesélte, hogy nem egy olyan tanulója volt, aki már régóta tudott vezetett, csak jogsi nem volt. Volt, aki már 25 éve fuvarozott, de leköltözött faluból nagyvárosba, és szükségesnek érezte. Nem fog feljelenteni, beköpni, kirúgni, teljesen nem érdekli. Kevesebb gondja lesz veled, lesz pár pihi órája, ennyi.

Az meg hogy női oktatót fogtál ki, ne általánosíts, néha ők még keményebbek is, lehet meg fogsz lepődni :) Megszerezte a szükséges papírokat, hogy oktathasson, nyilván nem vezet sz**ul.

2016. szept. 4. 10:11
 9/12 anonim ***** válasza:
84%

Nem kell ekkora feneket karíteni a tudásodnak. Mindenkit meg lehet szopatni. Ha látja, hogy nagy az arcod, bevisz olyan helyre, ahol azt sem fogod tudni, merre van az előre. Ha megdícsér, akkor mond, hogy faluhelyen tanulgattál, de többet nem mondj.

Amúgy örülni fog, hogy veled nem kell vesződni..persze ezt nem fogja mondani.

Én is tíz évig vezettem jogsi nélkül. Az első percekben feltűnhetett az otatónak, mert bevitt a csúcsforgalomba, miközben úgy tett, mintha újságot olvasna.

a második óra végén azt mondta, nekem felesleges ide járnom, bejelent vizsgára. két hét múlva simán levizsgáztam.

de nem dicsekedtem, hogy mióta vezetek.

2016. szept. 4. 10:23
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem arra értettem hogy "jobban vezetnék" nem töle ! Hanem az ö töle megszerzett tudásom után . Újat tuti fog tudni mondani. Nem dicsekszem vele inkább bambázom majd ott egy két órát azért fizettem az órát nem? (ha már kötelezö megjelenni rajta)
2016. szept. 4. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!