Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sikeres forgalmi vizsga után...

Sikeres forgalmi vizsga után mit kell odaadni az oktatómnak?

Figyelt kérdés
Érettségi végzettség és az elsősegély vizsga lapot kell odaadni, jól emlékszem?
2016. ápr. 2. 14:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Oktatódnak maximum a középső ujjadat mutasd ha egy paraszt volt veled, ha normális volt akkor viszont kézfogás és viszlát mivel a papírokat az NKH-ban kell kikérni és ott is kell bemutatni az elsősegély lapot meg bizonyítványt stb. Kapsz vizsgaigazolást amivel utána elmehetsz az okmányirodába.
2016. ápr. 2. 14:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Előtte kell adni...

Hogy a siker biztos legyen.

2016. ápr. 2. 14:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem én fogom intézni a papírokat, ezért kérdezem, mit kell. Érettségi bizonyítványt kötelező leadni?
2016. ápr. 2. 14:46
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
Annyira nem értem az ilyen kérdéseket! Félsz az oktatódtól?! Felhívod, megkérdezed. Szerintem ez sokkal egyszerűbb és biztosabb megoldás.
2016. ápr. 2. 15:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor kell az érettségit az oktatóbázis irodájában leadni, ha az éretségivel együtt ígérték a jogsit(asszem ezt az önkormányza fizeti)

Az otató elhagyja, van elég papír nála...megasztán félreérti..

szóval? önkörmányzatilag fizetett jogsid lesz az érettségi mellé?

2016. ápr. 2. 15:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Minden igazolást az irodában kell bemutatni. Az oktató bejár, és neki megmutatják, tudni fog róla.
2016. ápr. 2. 15:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Elptte se kell, ha az ember mindent jol csinal ugy se tud belekötni semmibe.
2016. ápr. 2. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!