Sikeres forgalmi vizsga után T betü a saját autón?
18 éves vagyok (lány), 21-én volt sikeres forgalmi vizsgám. Voltam okmányirodában, most várom, hogy küldjék a jogsit.
Szerintetek nagy butaság lenne ráragasztani a hátsó szélvédöhöz egy "T" betüt? Oktatóm szerint nem lenne gáz, talán jobb is, ha az elsö pár hónapot így vezetem le, legalább ha valami lassabban megy nem dudálják le a fejemet.
A T betű nem tesz köréd védőburkot, és előzékenyebbek sem lesznek veled, sőt. Mint írták, ha bénázol, látják, az embert meg pont nem érdekli, hogy egy kezdő vezető, avagy sem, mert túl makacs ahhoz, hogy elfogadja, hogy ő is így kezdte. Anyázni ígyis-úgyis fognak a hátad mögött, nem kell még plusz magadra vonni a figyelmet. Szerintem többet árt, mint használ.
Ilyen ez a magyar autós társadalom. Ja, hogy nem mindenki, meg itt általánosítok? Hát, igen, meglehet kövezni, de ez a tapasztalat.
Nekem javasolta az oktató, és nem éreztem hátrányát. kifejezetten jó, hogy mondjuk emelkedőn ezt látja a mögötted lévő és nem áll bele a s*ggedbe... vagy esetleg türelmesebbek, ha lefulladsz, vagy megvársz még egy autót, mielőtt kikanyarodnál a magasabb rendű útra.
mondjuk én nem matricáztam, hanem vettem mágneslapot és arra nyomta a matricát, így amikor nem én vittem a kocsit, simán le lehetett szedni.
Köszi a válaszokat!:)
Úgy döntöttem, mágneseset veszünk mi is, aztán ha szüleim viszik az autót le tudják szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!