Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha a másik sávba akarsz...

Ha a másik sávba akarsz átsorolni de tele van autókkal akkor hogy csinálod hogy beférj, mielőtt a kereszteződéshez érsz?

Figyelt kérdés

Ez történt velem és pont egy motoros volt a másik sávban mellettem. Időben indexeltem és lassan húzódtam át, erre dudál, mellém jön és pofázik nekem hogy hát majdnem letoltam, de hát én jeleztem és szerintem tudott volna lassítani majd úgyis megelőz mert a pirosnál is megteheti. Amúgy így is tett.

Nem tudom mi volt a hétvégén, talán fizetést osztás de tele voltak a boltok és az utak autókkal. Máskor nincs olyan hogy nem tudok sávot váltani.

2016. aug. 14. 12:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Előtte és utána is autók álltak. "

Igazad van. Akkor a motorost kell kilökni a sorból, mert ő a legkisebb...

Aztán azt írod: "Azért nem mentem át időben a sávba mert autók szoktak állni az út szélén és úgyis vissza kell térnem a középsőbe mert máshogy nem tudom kikerülni."

Akkor a többiek hogy kerültek a motoros mögé???

Ne pofátlankodj. Ha megteszed, és emiatt veszekednek veled, akkor ne neked álljon följebb. Mert neked kellett volna elsőbbséget adnod. Ha ezt nem kapod meg, nem az a megoldás, hogy ráhúzod a kormányt a motorosra

2016. aug. 15. 15:13
 12/14 A kérdező kommentje:

A motoros le tud húzódni de egy széles autó már nem, másrészt pont ő volt mellettem. Szoktam azt is csinálni hogy kicsit beletaposok és bemegyek elé, vagy lassítok és mögé de nagy volt a kocsisor.

A többiek lehet hogy jobbról kanyarodtak rá nemsokkal előtte arra az útra.

2016. aug. 15. 19:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Tehát nem is elé, hanem MELLÉ mentél be? Vagyis letoltad az útról, életveszélybe sodortad, és bántja a lelkedet, hogy beszóltak?

Vagy troll vagy, vagy igazán ostoba.

2016. aug. 15. 20:52
 14/14 A kérdező kommentje:
simán elfért mert utána bejött mellém, ugatott egy sort majd még több autó mellett is elment lazán.
2016. aug. 15. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!