Milyen messziről mér a Traffi, látja azt is, ami a domb másik oldalán történt?
Figyelt kérdés
Ma sajnos gyorsan mentem, eléggé valószínű a bírság (remélem nem, vagy nem olyan sok lesz). Adott egy kanyar, ami egy dombnál található. A domb egyik oldalán 90 helyett kb 125-el mentem, de mikor a kanyarhoz értem és felmentem a dombra, akkor már csak kb 110-el mentem. A domb másik oldalán vagy 80 méterre ott volt a mérőautó. Kérdésem az lenne, hogy ha la is fényképzetek, vajon melyik eredménnyel fognak, amit még nem láttak, az a bizonyos majdnem 130 km/ h, vagy amiről már fénykép is van, az a bizonyos 110-115 km%h?2016. máj. 14. 14:26
1/5 anonim válasza:
Ha az akarod tudni hát nem lát át a dombon és a tárgyakon.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam, csak azt nem tudom, hogy milyen számot írnak majd rá a papíromra, amivel ott haladtam, vagy azt, amivel már látták az autómat és biztosan ahhoz tudják a számot társítani.
2016. máj. 14. 15:17
3/5 anonim válasza:
Nyilvan azt a sebesseget irjak ra amit nem lattak, nincs rola fenykep.
4/5 Koaxk Ábel válasza:
A fix, hogy legalább 30 ezres bírságot kapsz, ez nem a világvége!
Ha ez vígasztal az óra szerinti 125 is max 120 reálisan és az is csak 30 ezer 90-es övezetben!
Szóval ha a számadatok helyesek ennél többel semmiképpen sem kell számolnod!
5/5 anonim válasza:
Ha nem láttak át a dombon akk mindegy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!