Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ezt akár rendőrrel is, de...

Ezt akár rendőrrel is, de betudtam volna hajtatni a másik autóson?

Figyelt kérdés

Ma délután jövök haza, erre a barom állat kivágja a kocsit,hogy ő előz.

Persze amint rájött,hogy túl közel vagyok, visszadugta a pofáját, de mit sem ért volna vele, ha én nem húzom el a kormányt.

Az útpadkáró nekivágódtam egy betonszegélynek, mindkét jobboldali gumi leszakadt, a felniket görgőzni kell.

Hétvégén akartam feltenni a nyári alufelniket, új gumikkal, de szerencsére nem volt rá időm.(ha azok vannak fent még lehet meg is verem a gyereket -vicc)

Most utolsó szezonos télik voltak.

Szerencsére a másik sofőr megállt, valamint a mögöttem érkező robogós is ott maradt.

Először akadékoskodott,hogy ő nem fizet, ő nem hibás, minek húztam félre a kormányt, elfértünk volna (biztos,hogy nem, és ezt a motoros is megmondta)

Aztán az lett,hogy odahívta az apját, aki gumis.

Itt dolgozik a városban, holnap megcsinálja a felniket,a kocsimat el is vitte, és ad 4 téli gumit, valamint átnézeti a kocsit, hogy nem lett e más baja.

Az apa korrekt ember, bár gumicserével rossz tapasztalatom van vele kapcsolatban, de ezúttal elfogadtam az ajánlatot.

Nem iszok előre a medve bőrére, de úgy érzem már ott szerencsém volt,hogy megállt, na meg a bizonyítás is elég nehéz lett volna.

Csak azért bosszantó,hogy ha én nem reagálok, akkor nagyobb baj is történik, de ha meg nincs ekkora szerencsém, a másik gond nélkül tovább is megy, és talán b***hatom az egészet.

2016. ápr. 11. 23:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem áll meg a másik, de meg van a rendszám és van hiteles tanú akkor közúti veszélyeztetés,segítségnyújtás elmulasztása stb stb..
2016. ápr. 12. 00:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Most már teljesen midnegy, ha volt szemtanu akkor ott helyben meg elhetett volna oldani, így már mind1.
2016. ápr. 12. 04:08
 3/7 szántóvető ***** válasza:
ha volt tanú akkor hívhattál volna csendőrt.jegyzőkönyv+tanúvallomások,ennyi elég is lett volna.nem világos a szitu,1 sávos úton történt az eset?vagy a baromállatja szemből jött?azért nézesd át a futóművet azon az oldalon,nem-e sérült más is.hogy mentél tovább,hoztak 2 szerelt kereket?
2016. ápr. 12. 07:36
 4/7 anonim ***** válasza:
azért majd te is nézessed át, nem sérült-e a futómű
2016. ápr. 12. 10:39
 5/7 A kérdező kommentje:

Tréleren vitték el, adott 4 darab új, de 2011-es téli gumit, elvileg a szerelője csinált valamit a futóművemen, el is magyarázta, de most az én szerelőmnél van, azt mondta,hogy jónak tűnik, de még csak ránézett, nem vizsgálta meg alaposabban, reggel vihetem ha nem talál semmit.

Egyébként 1x1 sávos úton történt.

2016. ápr. 12. 17:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Új, de 2011-es. :D :D Miylen jó, hogy egy 5-6 éves gumi alapból enm oylan mint egy pár éves. :D
2016. ápr. 12. 21:11
 7/7 A kérdező kommentje:

Ahhoz képest,hogy nekem 3 mm-es 2012-es volt fent, jó az.

Talán egy telet használom, vagy eladom.

2016. ápr. 12. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!