1 hónap alatt 2* büntettek meg a mindkét irányból behajtani tilos tábla miatt.60. 000 Ft közigazgatási bírság összesen ezért?
Mindenki ekézi a kérdezőt,de azt nem veszik figyelembe hogy a (itt sok csúnya jelző) politikusok milyen aránytalanul magas büntetési tarifát határoznak meg egy egyszerű senkit nem zavaró figyelmetlenségért. Fizetéshez- gyedhez képest 60 ezer ,30 ezer az iszonyat sok. Ez az átlag magyar anya nem tud úgy kifizetni ,hogy ne az étkezése,a gyereke léte, vagy a villanyszámlája lássa kárát,szóval ellehetetlenítik anyagilag, futkoshat a providenthez vagy elcsúszik a számláival 1-2 hónapot, aztán jönnek a felszólítólevelek.Ilyen arányú büntetés nincs pl se ausztriában se németeknél,fizetésekhez képest mérve!
Nem az autópályafelhajtón ment szemben ,nem 100al veretet városban ,csak egy valószínűleg teljesen indokolatlan táblát nem vett figyelembe ,ahová gondosan odatelepítettek egy kamerát mert tudják hogy ott lehet igazán kaszálni,mert az emberek meg akarják közelíteni az orvosi rendelőt! És ez nem egyedi eset ,szándékos keresztbetevés és sarcolás az egész országra jellemző..meg a feneketlen káröröm és kioktatás is,pedig mindenkinek megvan a maga "bűne"
Még egy tanács: ne fizesd be ,aki időt nyer életet nyer. Gyűjtsd össze havonta a pénzt 20 ezrével és amikor már börtönnel fenyegetőznek akkor egyösszegben kifizeted és befogod az éhes szájukat a sok pribéknek, de az minimum 3 hónap ha nem több mert a bürokrácia malmai lassan őrölnek. Kamat meg ezen nincs.
Köszönöm, kedves Utolsó a megértésedet.
Nem vagyok álszent, elismerem a büntetés tényét, de nem veszélyeztettem senki életét és a társadalomnak se ártottam, sőt gyarapítom a büdzsét. A környéken nem láttam embert, azért is mertem behajtani, a telepített kamerával nem számoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!