1 hónap alatt 2* büntettek meg a mindkét irányból behajtani tilos tábla miatt.60. 000 Ft közigazgatási bírság összesen ezért?
Mondjuk ha már megbüntetnek ne hajts be újra!
Egyszer elnézni se éppen normális dolog egy táblát, de kétszer...
Fizesd be és kész
Örülj, hogy másodjára nem emelkedett a tarifa, mert szoktak még rárakni, ha látják, hogy az első büntetésnek nem volt visszatartóereje.
Őszintén mi járt a fejedben, amikor másodjára is behajtottál az utcába? :D A két éves unokaöcsém egyszer égette csak meg magát a gáztűzhelyen, mert nyúlkált felfelé és pont eltalálta a lángot, azóta akkora ívben kerüli, amekkorában csak lehet :D
Nem vagyok teljesen hülye, a 2 behajtás már megtörtént gyors egymásutánban, és UTÁNA jött az első büntetés. soha többet nem hajtok be, természetesen...
Ahova behajtottam, az egy orvosi rendelő, ahova a beteg babámat vittem, és igen, kétszer kockáztattam.
"Ahova behajtottam, az egy orvosi rendelő"
Nem lehet egy kapós orvosi rendelő, ha nem lehet megközelíteni, ha pedig meg lehet legálisan is (ami elég valószínű), csak egyszerűbb lexarni a szabályokat, akkor így jártál!
Köszi tényleg a SEGÍTSÉGET, én azt kértem.
Amúgy is el vagyok keseredve, hogy fizetem ki a GYED- ből.
Ilyenkor mindenki könnyen ítél, de ha ő parkol tilosban, az más. A behajtani tilos tábla után van a rendelő parkolója, oda álltam be, 2 m-t mentem befelé. Ti meg a fejemre öntötök egy vödör xart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!